binnur64 hamileyken içen var mı? bugün a101 den eşim almış içme konusunda kararsız kaldım bi zararı olur mu acaba
KeremikoBayky binnur64 içme canım kimyasal onlar. Hamileysen ıhlamur al aktardan en güzeli o. Başka bişeye gerek yok
Betul124 binnur64 canım normal de bile çocuklara iyi gelmiyormuş otizim falan tetikliyormuş orda sayılı bi kot var doktorumuz bize bütün kotları verdi o kotların içeriğin de olan hiç bir şeyi yiyip içmiyoruz hamileyken bile çok zararlı
Pemberuya binnur64 yani ben internetten de araştırdım kuşburnu çok faydalı yazıyordu için bence bişey olmaz benden olmadı yani😊
binnur64 Betul124 evet okudum ben de şimdi kutunun üzerindekini çocuklar için olumsuz etkileri varmış öyle yazıyodu paketli bi şey yiyp içemiycez resmen ya en güzeli aktardan almak sanırım
binnur64 Pemberuya kuşburnu değildirde oraletler için öyledir herhalde diğer kivilide de öyle yazıyodu çünkü
binnur64 Xxx0101 içmeme kararı aldım ben de en azından 12 haftalık olana kadar o zaman doktor kontrolüm var o na da sorarım yine de 😊
Papatyaa_01 binnur64 evet kivi içiyorum birde böğürtlenli granül gibi şekilli olandan yani hergün değil ama canım isterse haftada bi iki bardak içerim :)