Pemberuya Kızlar 12. Haftamdayım sürekli uykum geliyor uyuyorum saatlerce ya ama şaftım kayıyor uyanınca çok şikayetçiyim bu durumdan🥴 sizde de durumlar böyle mi👀
Feyza4 Pemberuya benim de önce yoktu bi kaç haftadır uyku hali oluyo 19+1 deyiz birden bire gözlerim ağırlaşıyor normal mi
guzelanne01_ Pemberuya evet bende aynıyım canım 16 haftalığım hatta baştan beri uykum vardı hamile kaldığım andan itibaren bende yorgunum diye uyuyorum sanıyordum hamileymişim annem erkek dedi hatta bende abinde uyurdum dedi sende uyuyamazdım hareketliydim dedi
Pemberuya nur34_ ay ne zaman geçer acaba canm siz kaçıncı haftadasınız? Zaten benim ilk belirtilerimde uykuydu hep
nur34_ Pemberuya valla kisiden kisiye farklilik gosteriyordur ama 17 haftalara kadar oyleydim suan 26 haftaligm
Pemberuya guzelanne01_ yaa belli oldu mu cinsiyetiniz? Ben geceleri uyuyamıyorum ya sağ kasığım acıyor ondan mı gündüzler uyuyorum acaba
guzelanne01_ Pemberuya 12+6 doktor %99 erkek dedi kasıklarımda iğne batması gibi sızlamada oldu kızımda olmamıştı
mommyily Bizde 1-2 güne 6 haftalık olucaz inşallah kafamı koyduğum yerde uyuyorum akşamları saat 10 demeden uyuyorum tavuktan beter oldum 😂
Mervetnl Pemberuya benimde ilk belirtim uykuydu sizin haftalarınızda çok uyudum 13-24 ten sonra normale döndü. 30 oldum yine aynı uyku basmaları yataktan kalkamama geri geldi bıraksalar tim gün uyuyabilirim 😅