3868zuka Arkadaşlar 2 gündür vajinada hamlamış gibi ağrım var yürürken zorlanıyorum sebebi nedir acaba bugün 34.hafta olduk
Gamzebaby 3868zuka 33.haftamdayim bende de aynı durum ayakkabımı bile cikartamiyorum o derece agriyo ama normalmis canım bebek yerlesiyo baskı yapiyo diyolar dikkatli olmak lazım yinede bu haftalar onemli
Erolacelya 3868zuka aynı sorun bende de var 35. Hafta. Normal rahim ve kaslar genişlediği için . Bebişte baskı yapıyor tabi . Erken doğuma sebep olmaz 🤲🏼
Esra_57 3868zuka 3868zuka 25+5 haftalığız benimde acım var bir kaç haftadır rahim büyüyor baskı yapıyor bebek diyorlar enfeksiyonum da vardı o da etkiliyor olabilir diyorlar ama sağdan sola dönerken bile acıyor et acısı gibi çok fazla ama her zaman olmuyor
bihterquenn Aynı durumdan bende muzdaripim. Napcagimi bilmiyorum çocuk baskı yaptığı için diyolar ama anlamadım Allah yardımcımız olsun
Babykalamar 33+3 ayni durum bendede var :( bazen vajinada agri baski bazen makatta baski hissediyorun
3868zuka Aysenurozs nebilim ailemden çok uzaktayım yalnızım kimseyi de tanımıyorum burada inşallah zamansız bişey olmaz
Aysenurozs 3868zuka inşallah canım dua et bol bol. Bende de var vajinamın üstünde ara ara batmalar oluyor dün doktora sormuştum bebek büyüyor artık aşağıya baskı yapıyor doğuma hazırlanıyor normal dedi