Slma_aygn Derya183 9 ay boyunca sadece 1 gün kolumdan vurdum gerisini hep ya bacaktan yada göbekten yaptım belki son 1 ayda göbeğime yapamamisimdir
Zeynepppppp Derya183 merhaba benımde mosmor oluyordu bır hemşireden bılgı aldım ıgneyı açıyla vurduktan sonra hemen cıkarma 10 saniye ıcerıde tut morarma olmaz dedı aynı şekılde yaptım suan morarmıyo gerçekten deneyin
Derya183 Zeynepppppp gerçekten mi deniyecegim hemen iğne çıkar çıkmaz kanda geliyor ardından ağrıyor du çok teşekkür ederim yorumunuz için 🤗
Derya183 Zeynepppppp çok üzüldüm ilk mi daha önce de düşük yaşadınız mı bende 2 kayıp yaşadım umarım tekrar yaşamazsınız rabbim tez zamanda nasıp etsin inşallah size
Zeynepppppp Derya183 yok canım malesef 5 ci olumsuz gebeliğim bu gebeliğin tek farkı kapl atışı duydum ılk defa ve 10 haftaya geldı kan sulandırıcılar pregestan hap iğnesi kullandım az kanama ile cuma gıttım cok ıyıudı kese kalp atışı. Ama dun gece yoğun kanama geldı gıttım bebek yok kese bozulmuştu 😩 neden oldugunu hala aklım almıyor genetık test yapmıştık onceden oda temız anlamıyorum neden. İnşallah siz kucağınıza alırsınız sağlıkla Allah bır daha yaşatmasın kımseye çok zor
Nurcanben Derya183 10 haftadir koldan vuruluyorum ve alışmışım hep aynı koldan valla morarma da şişme de yok vurulurken havasını falan alıyorsunuz dimi bence koldan vurulun acıda öyle çok olmuyor alıştı bünyem
Derya183 Nurcanben havasını alıyorum canım ama göbek biyudu diye mi bilmiyorum sertleşmiş karnım hemen morarrir kanar ve aciyot artik
Derya183 Zeynepppppp amin canım çok üzüldüm umarım son olur bütün genetik testleri yaptir yapmadan gebelik planlama
Mryy01 Zeynepppppp hep düşük mü yaptınız yoksa kürtaj oldunuz mu? Rabbim bu son olsun inşallah yavrunuza kavuştursun
Dilaraglr Derya183 biz 32 haftalık olduk hep göbekten vurdum , evet morarma , şişlik , ağrı , oluyo ama gene en rahatı göbek . Diğer yerler daha çok acıyo
Dilaraglr Derya183 İğneyi batırdığım yer damara denk gelince küçücuk kanıyor Ama öyle çok bi kanama değil bir iki damla .