Dilaraanl guzelanne01_ 16 aralıktan beri gün sayıyorum valla gün geçmiyor 🥺 çok merak ediyorm benim bide hic hamilelik belirtim yok bebegi görmek istiyorum geçmedi gitti aydan aya oluyor kontroller
Minikbiriii guzelanne01_ Evet daha ultrason cihazını karnıma koyduğu gibi doktorum cinsiyetini gösterdi şok olmuştum 😜 Hiç yanılma payınızı dahi yok erkek geliyor dedi😜♥️
guzelanne01_ Minikbiriii banada öyle dedi doktor renkli ultrosonlh hatta son sistem cihazları yeni acıldı doktorda uzman alanında sert mizaçlı ama bu yüzden değiştirecem☺️
guzelanne01_ Dilaraanl canım 2. Gebeliğim ama bende aynıyım hiç bir hamilelik hissim belirtim yok sadece halsiz uykusuz iştahsız hasta gibiyim🤷🏻♀️
guzelanne01_ Dilaraanl bende şükür rahatım kızımda berbattı gebeliğim kanamam şiddetliydi hasta köşelerinde geçti 6 ay özellikle içtiğim progestan beni maffediyordu Hamd olsun iyiyim ama halsizlik uykusuzluk iştahsızlık var hayatıma engel olacak kadar değil tabi
Dilaraanl guzelanne01_ vitamin kullanıyosundur ama dimi? Ben elenatal2 kullanıyorum iştahsızlık yapıyor
guzelanne01_ Dilaraanl annem bana erkek dedi canım abimde benim gibiymiş doktorumuz da %99 erkek dedi gördüm dedi🙈
guzelanne01_ Dilaraanl kullanıyorum canım en başından beri diafol,Decavit ve coraspin kullanıyorum iştahsızım ama hamilelik öncesinden dahada iştahsızım hatta 2 kilo aldım hastalanınca geri verdim🤷🏻♀️
_Ceyda_ guzelanne01_ valla 5 gün önce gittim öğrendim daha gidemedim 😂😂 ama doktor gösterdi bak burası felan diye değişmez sanırım baya belliydi çünkü
guzelanne01_ ikikedi-birbebek ne güzel canım rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 13 te öğrendim bende %99 dedi
AdinsMom guzelanne01_ bende pipisinin ultrasonu var 😂 doktor dalga geçmek için vermişti o anki şokun üstüne 😂 inandık oğlum diyorum her ultrasonda yüzünü vs göstermiyo önce pipisini görüyoruz gözümüze gözümüze sokuyo 😂