ArvenMom Bsrom_28 her hafta yiyiyorum zararı mı varmış ? Bunu diyenler kim yada doktorum hiç öyle birşey demedi bulgurun salçanın zararı ne olabilir hamilelik hastalık gibi davranılması aşırı saçma güvenilir temiz bir yerden yiyebilirsin zararı falan yok
story Bsrom_28 canım benim de canım çok istiyor bir iki kez hazır yedim. Sonra kayınvalidem evde etsiz çiğ köfte yapmaya başladı istedikçe yapıyor sağolsun. Çok canın isterse internette robotto yapılan çok kolay tarifler var belki onlara bakabilirsin ☺️
Bsrom_28 Mihsu canım burada sorulmayacak birşey sormadım ki yargiliyorsun bilmediğim duyduğum birşey hakkında yorumunuzu merak ettim böyle tepki vermene gerek yoktu ki
Sarahlg Doktorum da bana yasakladı. Çünkü tsiz de olsa hazır cigkoftenin içinde Çin tuzu bulunuyor bu da bebek için zararlı baya. Ev yapımı dışında bende yemiyorum mesela.
mysweetbabyy Sarahlg kesinlikle inanılmaz katkı dolu içi bulyon cin tuzu tiye almak için çok acımasız yorumlar yapılıyor
ArvenMom Bsrom_28 eşin yapabiliyorsa evde yapsın bin kat güzel hep evde yerim eşim saolsun gözünün gördüğü çok daha güzel emin ol afiyet olsun şimdiden ❤