Sinemtun Kızına Öykü ismini koyan var mı acaba huyları ve kişilik özellikleri nasıl ben isimlerin enerjilerine inanıyorum da bu yüzden öğrenmek istedim
berencisil_ Sinemtun ben öykü koydum daha 3 günlük ama etrafımda öykü koyanlar var dedikleri çok sinirli agresif bir çocuk oldukları 🥰
Nazli-61 Sinemtun kocamın kafamın etini yediği isim öykü hala karar vermedik ama çok istiyor bu ismi 😅
story Sinemtun ahh benim ismim Öykü ☺️ Adımı seçme şansım olsa yine Öykü seçerdim sanırım çok seviyorum ismimi.
AyFa1608 Nazli-61 benim kociş de öyle😅 o kadar isime baktık hatta ben farklı farklı bir dünya isim buldum Öykü de Öykü dedi vazgeçmedi Öykü koycaz 😅
story Sinemtun şimdiki halimi bilemem de çocukluğum için herkes kızın da inşallah sana çekmiştir diyo 😂 bıcır bıcır biraz da bilmiş bir çocukmuşum ama çevremdeki Öykülerin hepsi şahsına münhasır kişiler bence kişiliğe olumlu yansıyan bir isim
Nazli-61 AyFa1608 ya aslında yeni bi isimde değil yılların ismi neydi bu taktılar bu isme anlamadım 😂
AyFa1608 Nazli-61 bende bilemedim valla yanına ikinci ismi de ben koydum sonra boşa koyuyoruz kimse kullanmaz dedim vazgeçtim sadece öykü dedik sokuradan caymamak için isimli birşeyler yaptırmaya başladım🤣
Nazli-61 AyFa1608 valla en mantıklısını yapmışsın yoksa her isim gördüğünüzde beğendiğinizde kafanız karışacaktı en azından netleşmiş oldu darısı bize 😂
Oykum_ Benim kızım öykü ☺️ bıcır bıcır hiç susmayan asirimi aşırı hareketli ve çok inatçı bir kız 😂 cevremdede 3 öykü daha var çok sıcakkanlilar baya sosyal kelebekler yani 🥰
dtml Sinemtun şimdiye kadar adı Öykü olup da agresif olmayan bir öğrencim bile olmadı😂 genelde çok başına buyruk ve dediğim gibi agresif gördüm ben. Bana da böyle denk gelmiş olabilir tabi 🤭