Gamzesa 35.haftaya girdim cok fazla akıntım olusmaya basladı hatta suyum geliyo filan sandım baktım akıntıymış rengi normal beyaz ve şeffaf su gibi geliyor enfeksiyon filan mı acaba yoksa son aya giriyorum diye normal mi yasayan var mı acaba
Prenses_im47 Gamzesa benimde o haftalrda başladı şu an 39um hala var etrafındakiler normal dedi ben de merak ediyorum inşallah enfeksiyon falan değildir🙁
busragundogan3437 Gamzesa kuzum ben 36 haftadayim sordum doktoruma bebek kanala yerleşmeye başlamış oyuzden olabilirmiş normal yani
YagmurAnnesi Gamzesa bende 33 haftalık olacağım aynı durumdayız. Ama 2-3 hafta önce idrar tahlili de yaptırdım biraz enfeksiyon vardı. Bol su içip, iç çamaşırı da değişiyorum sürekli ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yine devam
zeynepaylaipek Gamzesa ben iki gündür egzersiz yapmaya başladım ve gerçekten iki gündür akıntım çoğaldı enfeksiyon olamaz çünkü bu hafta iki sefer israrkan verdim temiz çıktı. Bebek mi ilerliyor kanala doğru acaba bende merak ediyorum
Gamzesa busragundogan3437 bende bu hafta gittiğimde bir danısıyım umarım o sebeptendir tedirgin etti beni
Rukiye24 busragundogan3437 banada doktor böyle dedi bikaç gündür bel ağrım bacak ağrım arttı ishalim böyle durumlarınız varmı karnın aşşağıya indiiğini nasıl anlarız
Pearlyy YagmurAnnesi bende 33+3 üm bende de var akıntı enfeksiyon çok yok dedi doktor. Enfeksiyondan kasıt idrar yolu enf. Dimi?
YagmurAnnesi Pearlyy hem kanda hem de idrar ikisinde de var dedi ama çok az dedi. İdrar için suya karıştırılan tozlardan verdi 1 taneydi zaten içtim ama yine devam. Çok şükür öyle yanma vs yok ama tahlilde çıkmıştı
YagmurAnnesi Xxx0101 Mail olarak istemiştim sonucu. Şimdi baktım. HER SAHADA: 3-4 LÖKOSİT, SEYREK BAKTERİ VE 10-15 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.
ikibaloglanannesi Xxx0101 hatırlamıyorum ama yüksekti benim ilaç kurtarmadı perşembe serum takıldı. Yarın da kan verip tekrar serum takılacak.
busragundogan3437 Rukiye24 bu söylediklerin hepsi var ve aşırı migde bulantısı var ve az önce sızıntı şeklinde idrarimla karışık suyum geldi ve şuanda sanki biseyler akuyor gibi
Rukiye24 busragundogan3437 idrarla karışık nasıl anladım ben asla anlamam idrar yaparken mi yani 36 + kaçsınız
Umay_220818 Benim de akıntım çok arttı geçen ay kan testi verdiğimde biraz enfeksiyon çıkmıştı onun etkisi var mı bilmiyorum ama gün içinde sürekli çamaşır degisiyorum , hatta bazen öyle oluyor ki acaba suyum mu geldi diyorum umarım normaldir 🤔
Babykalamar 33+4 um bende enfeksiyonum yok boyle butun gun gelmiyor ama bazen bianda islaklik hissediyorum bakiyorum beyaz bi akinti gelmis acaba bebek kanala yerlesincemi boyle oluyir insallah ondandir