Plutosdaughter şuan surp pirgiç ermeni hastenesinde. Çok aşırı ilgilenen bir doktor diyemem yalan olmasın ama bende referansla gittim çocuğu olmayan bi tanıdık gitmiş sonra bebişi olmuş. Benimde polikistik overım vardı küçük bir tedavi ile yardımcı oldu. İlk hamileliğimde çok bilgi veren biri değildi ama ben kendim hep okuyordum aklıma takılanı sordum. Kan testi filan o da istemez pek. Genelde gördüğü ve yapılan ikili test detaylı ultrasonla yönlendiriyor. Bana da garip gelmişti ta ki ameliyatımı olana kadar. Adam herşeyde beni önemsiyor. Sen huzurlu ol yeter modunda. Genel anestezi istedim tamam dedi. Hocam korkuyorum sondayı uyutunca tak dedim tamam yavrum dedi. Baba gibi davrandı her aşamada. Hastanede bile herkes istepan hocaysa biz karışmayız hastasıyla kendi ilgilenir dediler. Ameliyatımda süper geçti hiç ağrısız uyandım. Hiçbir aşamada zorluk çekmedim. Şimdi yeri değişti direk peşinden gittim 25 güne 2. Yi onda olacağım. Tanıdıkça daha sıcak hissediyorsunuz. Telefonu baştan veriyor mu bilmiyorum Belki baştan istense de verir . Ben hemen istememiştim. Ama 6 bin fark vereceğim halde onun peşinden gidiyorum resmen☺️ Hakkınızda hayırlı olsun