Gonca4297 Hamileyken kanda CRP enfeksiyonu yuksek cikan var mi aranizda ? Ne yapmam gerek acildeki doktor hamile oldugum icin ilgilenmedi biseyin yok yuksek degil diyip gonderdi fakat yüksek :/
mrv_elvn_ Gonca4297 benim en son 32 çıktı binlik antibiyotik verdi bana kadın doğum doktoru boğaz ağrısı da vardı bende
Nsdpg Hamileliğin başında o kadar yüksekti ki doktor inanamadı sizinki ne ki … bide 38.5 39 larda ateşim vardı bol ç vitamini serumlar felan attım
2pati1baby Gonca4297 benim enfeksiyon değerim oldu bitti hep yüksektir. Kötü bir durum ama alıştım artık bu şekilde yaşamaya. Bol bol su için başka yapacak bir şey yok
Busel Gonca4297 arkadaşım en iyi düşüren şey kuru dut suyu denendi onaylandı😆 tüm hastane şoka girdi crp yüzünden hastanede yattım damar yolundan alınan dolu ilaç düşürdü dusurmesine hastaneden ciktim 5 gun sonra değer yine arttı bu sefer kuru dut suyu tüketim ve değerim sıfırlandı ilaçla bile sıfırlanmıyordu🤗
Cigerekacankedituyu Ben hastanede yatarken yükseldi, doktor bunun için ilaç veremem, diğer değerlerini etkiler dedi. Bol bol su içerek atacaksın dedi. Normalde içtiğim suyu iki katına çıkardım. Öyle ki tuvaletten çıkamıyordum artık. 2 gün içerisinde yarılandı değerim.
Aselhumaninannesi Gonca4297 normal poliklinik doktoruna başvurun şikayetleriniz var ise normalde hamilelikte crp değeri yükselir vücutta değişimler söz konusu olduğu için ama siz şikayetinizinde olduğunu belirtiyorsunuz çok geçmiş olsun