efeninannesiii_ 3kuzuAnnesiyim maşşallah allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah cinsiyet tahmininden hiç anlamam varsa arkadaşlar tahmin yapsın 😘😂❤️
efeninannesiii_ Kalbiimde2can yaa sorma dr jeli sürdü soğuk diye tekmelemeye başladı o bile rahatsız etme beni diyor diyip güldü 😂😂😂
nebakiyonkomikmi efeninannesiii_ Bu tarz fotoğraflar ne zaman verilmeye başlıyor yoksa hastane ile mi alakali 16 haftalık olduk hiç böyle foto vermediler bize 😔
beyazaycicegi efeninannesiii_ bu da benim bebeeeeğim kuzum daha minnak 21+4 şu an. resim yüklemeyi ilk kez deniyorum olcak mı bakalım 😂
nebakiyonkomikmi Mommyustn elvinimmm Kızlar böyle renkli görüntüleri ne zaman alınıyor yada hastaneyle alakalı mi 16 haftalık olduk hiç böyle renkli yok bizde 😔
elvinimmm nebakiyonkomikmi ben 18 miydi 19.haftamiydi hatirlamiyorum o haftaya gecince doktorum artik hep renkliyle bakti suan 24+5 iz
Mommyustn nebakiyonkomikmi doktorum 17. Haftadan itibaren renkli göstermeye başladı 17. Haftada çok net değildi ama 24 haftalıkken suratı baya net gördük🥹🥰 genelde 20. Haftadan sonra görüntüler netleşmeye başlıyormuş
nebakiyonkomikmi Mommyustn elvinimmm Ay iyi bari banada vericekler yani haftam küçük ondan renksiz veriyor demekki 😂😂
elvinimmm nebakiyonkomikmi aynen ama siz yine gittiniz de bi sorun doktorunuza renkli ultrason varmı diye ozele gidiyosaniz vardir devlete gidiyosaniz bazılarında var bazılarında yok
Mommyustn nebakiyonkomikmi bana elime verdiği siyah ultrason ama biz renkli ultrasonu video çekiyoruz 😅
efeninannesiii_ nebakiyonkomikmi kuzum haftadan değil de dr ultrason cihazıyla alakalı sanırım özelde böyle verdi bana hep yine de bende sorarım senin için ❤️