KumsAlyaa Kızlar 29. Haftadayım 2 gündür vajinama iğne batması gibi ağrı giriyor saniyelik ama böyle sürekli neredeyse beni rahatsız ediyor çok otururken oluyor yatarken yürürken neden acaba bu durum ?
TTtutku KumsAlyaa bende 29 haftalık bende de oluyor bebek artık büyüyor ya vücut artık yavaştan doğuma hazırlık antremanı yapıyor rahim gittikçe de büyüyor ve bebeklerde aşağı baskı çok yapıyor ekstra bi durum yoksa bunlardan kaynaklı
Avukathanimm KumsAlyaa bende de olmuştu doktora sordum normal demişti, birden oluverip biten bir ağrı, şimşek çakması gibi… 29dan beri oluyor bende, 35teyiz.
Butterflyank İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, idrar kültürü vermenizi öneririm ve bol su içebilirsiniz
ensensr23 KumsAlyaa sonucumu aldım bugün normalmiş çok şükür temiz çıktı tahlillerim bebek büyüdüğü için olabiliyormuş bol bol dinlen dedi🌸
KumsAlyaa Kucuk_melegim Normal olsun da canım ilk kez yaşadım 29. Haftaya girince başladı öncesinde hiç olmamıştı ondan biraz panik oldum
Duha190 Bende de 30.haftada başladı aynı durum 34 bitti hala devam ediyor bebeğin başının sinirlere bası yaptığında oluyor garip bi his 🤷🏻♀️
KumsAlyaa Duha190 normal olsun da canım bir anda gelip gidiyor anlık demek ki dediğin gibi o yüzden oluyor sağol bilgilendirmen için 🌹
babymom_8 KumsAlyaa Rahim büyümesidir diye umursamadım sancı da eklenip şiddetlenince enfeksiyon olduğunu öğrendim