FundaElmaYazici Benimde safra kesemde taş var ara ara yoğurt peynir sütlü veya kurubaklagil gaz yapacak şeyler yediğimde ölüyorum gaz sancısından bana da doktorum rezene önerdi aktardan aldım huzursuz olduğum günlerde 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı dövüp 5 dk demlendiriyorum. Balla tatlandırıp içiyorum. Çok etkisini gördüm ben. Ayva da kabızlığıma iyi geldi ve günlük 2 litre su . İsterseniz doktorunuza danışın bir
deletedmom6295 Lucky 29. haftaya kadar avakado ile idare ettim ama bu hafta artık kasılmalar başlayınca magnezyuma başladım ben de. etki etmesini bekliyorum hala
Hgemr Lucky zaman zaman bende de oluyor ,yürüyüş yapınca geçiyor. Genellikle yiyeceklerle alakalı oluyor 🤦🏼♀️ bulgur pilavı mesela 😲
Selin_genis Lucky bendeeeee 17yim ve gaz sancısı beni bitiriyo kalbimi sıkıştırıyo ne yapalım bu na bilemedim 🤗
Lucky Selin_genis tatlım gece mipdem boş olduğu ve öğürdüğüm için içemedim şurubu ama doktor osmolak die bi şurup verdi bna baya etkili bi soruştur istersen
niayk Lucky çok geçmiş olsun. Yemeklerle aynı anda bir şey içmek de gaz yapıyormuş, ben artık kahvaltıda bile herhangi bir şey içmiyorum.
Buharcik Merhaba bende o haftalarımda gaz problemi yaşamıştım kabızlıkla beraber hatta ıkınmaktan korkup koşa koşa dr kapısını çalmıştım. Sirke, sarımsak, rezene falan bunlar bünyeden bünyeye değişiyor belki senin tansiyonun hamileliğinde düşük ilerleyecek ve sarımsak yememelisin ya da tam tersi? Bunlarıda göz önüne alıp kesinlikle dr a danış. Bana dulcolax diye bir hap verdi minicik bişey zaten onu aldıktan 7-8 saat sonra çok çok rahatladım. Bir daha da tekrarlamadı çok şükür. Ama dr una danışmadan bence birşey kullanma.
Gmzcngi Lucky bendede oluyordu canım + kabızlıkta vardı kesinlikle muz yeme doktorum pilav makarna ekmek gibi ürünleri kes dedi bende kestim 1 haftadır rahatım ondan öncesine kadar 2 ay cektim ama bana ilaclar falan fayda etmedi sadece elma ile cıkabildim yeşil elma tavsiye ederim ama ekşi olanından cok faydası var gercekten Allah yardımcınız olsun cok zor bir durum🙄 bende elmayı 2 ay sonra anca keşfedebildim umarım sizdede işe yarar🙏🏻
Lucky Gmzcngi elma hergün yiyorum cnm ekşisi tatlısı nevarsa meyve yiyorum 😅allah yardmcmz olsun yawrularımız için herşey 🙏🏻❤️
Gmzcngi Ummi rezene iyi geliyomuş canım denemedim ama hamileyim bende doktorum icebilirsin demişti bana rezenenin bir zararı yokmuş aksine vücuduna faydalıymış
Lucky Gmzcngi sagol canım ben kararında tüketildiği takdirde çoğu şeyden zarar gelmeyecegini düşünüorum başlarda çok pimpiriklendim kendime zehir ettm herşeyi valla🤷♀️
mcmd Gaz sancısı ve sindirim sistemini rahatlatmak için sıcak suya toz kimyon atıp karıştırın, kimyon dibe çökünce sıcakken yudum yudum için.. safra kesem alınmadan önce bir tek bununla geçiyordu ağrılarım.. geçmiş olsun