AzraFarah Kızlar 24 haftalık hamileyim, yatakta sağa sola dönüyorum, doğrulup dönmem mi gerekir, bebeğin kordonu falan dolanır mı,bu konuda çok endişeliyim
nur34_ AzraFarah bn 26 haftaligim karnım da fazla cikmadigi icin cok ani kalkislar yapiyorum bazen farkinda olmadan ozellikle yataktan dikkat etmem gerekiyor ama kordon dolanmasini hic duymamistm
Hulya2626 AzraFarah bir şey olmaz rahat olun. Daha erken sizin için zaten 30 dan sonra daha zor. Yavaşça istediğiniz gibi dönebilirsiniz
umena denizarenmom hahah vallahi aynı ben resmen dönesim gelince iki saat düşünüyorum güç alıp dönmeye çalışırken yoruluyorum falan neyse az kaldı ☺️⏰❤️
AzraFarah 2pati1baby kaçıncı haftadasiniz,bide doğrulmadan dönersek bebeğin kordonunu dolanabilirmis, kaçıncı haftadan sonra tehlikeli olur ki
2pati1baby AzraFarah 31 olduk biz. Bunu inan ilk defa duydum. Benim gebeliğimde riskli bir gebelik olmasına rağmen. Doktorum hiç bu şekilde bir şeyden bahsetmedi sadece dediği şu yemek yedikten sonra sola yat bebek hareketlerini say. Ki ben geceleri artık uyuyamıyorum çok hareketli oldu 🧿Yani nasıl uyuduğumu inan bilmiyorum, korkma 😊
AzraFarah nur34_ okuduğum şeyler aklımda kalıyor galiba, bebeğimi rahatsız ettiğimi düşünüyorum korkuyorum biraz,bide ikinci bebeğim
nur34_ AzraFarah hm sende dikkatli hareket etmeye calis kuzum valla insanin başına hersey gelebiliyor bnmde bi duzeltmem lazim artik su kalkip oturmalarimi
Flyy AzraFarah Ayy şimdi rahat rahat dönün kızlarrr 37 deyim dönmem için vinç gerekiyor zaten istesem de hızlı dönemiyorumm 🤣🤣🤣
denizarenmom umena hareketlerinde de uyuyamiyorum ki sagima donsem orda zipliyo resmen soluma donsem orda😂
Papatyaa_01 denizarenmom benimkide öyle ya sağa dönüyorum oraya geçiyo sola dönüyorum sola geçiyo birde sert birşeyler yapıyo anlamıyorum sanki elini yumruk yapmışta karnıma bastırıyor gibi bi his var hiç durmuyor 😂😂
umena denizarenmom aynen soluma yatınca sanki işi solsaymış gibi yataga doğru hareket ediyo ya yatakla baskı kuruyor diğer tarafa dönünce de bu sefer o sağda hareket sanki uyuzluguna beni uyutmuyo 😂
Papatyaa_01 AzraFarah ben çabuk dönemiyorum malesef özel bölgem ağrıyor yatarken ya yavaş dönüyorum yada önce sırt üstü uzanıp sonra sağa veya sola dönüyorum
-Ylz- AzraFarah sola döneceksen gerekse önce sırt üstü yatıp sonra sola dönmen gerekiyo. Tek seferse birden dönmemek lazımmıs.
Fincan Nolur böyle şeylerle kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın, uyku hâli bu ne kadar kontrollü olabilirsiniz ki… Rabbim koruyor onları merak etmeyin içiniz rahat olsun. Ha olacak iş değil mi olabilir tabiki böyle bir durum ama olsa bile ona bağlamayın derim. Kendinize haksızlık etmeyin.