AdaKaranfili Cuma günü detaylı ultrasonda ikinci kez kızımın olacağını ogrendim.burda bazı arkadaşlar erkek söyləmişdi bazıları kız. Erkek söyləyənlər yanildınız😊 @kahvesever__ @Minikmucizem199 @Ali-Kaanin-Annesi @1mutluanne @melegimhosgeldin1 , @253825 özəlliklə siz kesin erkek dediniz😊. Kızım olacagini yazanları etiketləmiyorum. Onlar biliyorlar. Hayirlisi ve sağlıkla gelsin🤲💕 // bu haftadan sonra yanılma olacağını düşünmüyorum .
2pati1baby AdaKaranfili 13. Hafta bana kız denildi 😅 detaylıda 3 kere erkek olduğunu gösterdi inanmamıştım çünkü herkes kız demişti 🤣 en iyi sonucu detaylı veriyor 🙏sağlıkla gelsin kızınız🧿
kahvesever__ AdaKaranfili öncelikle hayırlısı olsun ben kesin erkek demedim hiç bir zamanda net konuşmadım erkek gibi yazdım bilmemiş olabilir zaten benim ki bir tahmin di
AdaKaranfili 2pati1baby bende 20+4 haftada ogrendim.kiz dedi doktor.yanilma olmaz bence bu saatden sonra
laviniamom01 2pati1baby merhaba bana da doktor kıza benziyor dedi bacağının arasını görür gibi olduk boştu yani gerçekten değişme oluyor mu yoksa sizin bebiş gösterdi mi kendini
AdaKaranfili kahvesever__ sizi demedim zaten.tahmini erkek olanları yazdım.kesin olarak sondaki arkadası etiketlemisdim.tesekkur ederim
kahvesever__ AdaKaranfili ben erkek gibi Demişim bende yanılmış oluyorum ama yüzde yüz demedim. Hiç erkek gibi dedim
2prensesannesiiii AdaKaranfili hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah öncesinde kız mı demişlerde cinsiyete değişti mi🙏🏻💓🥰
AdaKaranfili 2prensesannesiiii hayır ilk kez detaylida ogrendim.cuma günü.direkt söyledi.sagol kuzum senin bebisde sağlıkla gelsin💕🤲
2pati1baby laviniamom01 doktorum %80 kız demişti. Zar zor görmüştü🤷♀️ Ben kendimi hep kıza hazırlamıştım taki detaylı da erkek denilene kadar 😅. Detaylıya kadar kesin olunmaması gerekeni anladım. Kese yeriymiş , yok kafa yapısıymış ws ws hepsi hikaye
2pati1baby laviniamom01 detaylıya kadar ortak renkler almıştım iyikide öyle yapmışım. 😅 sonrası da gerçi mavi almadım pek ben sevmiyorum kıza pembe erkeğe mavi diretmeyi