Karaman70 Merhaba kızlar 38+5 deyim. Sancım yok ama makatta çok ağrı ve fazlaca basınç hissediyorum. Doğumdan önce böyle bir belirti yaşayan oldu mu?
-Ylz- Karaman70 benim dogum sancım makattan gelmişti. Normal sancı cekmedim nst de sancım çıkmadı. Ama sizin haftalarınızda genelde yaşanan bir durum. Dogum yaklaştıgı için oluyor.
mcansum Karaman70 bebek asagı doğru yaklaşıyor kalça kemikleri ona göre esniyor doğumda da sancı burdan geliyor zaten sonrasında da kaldı bende doğumdan bi süre sonr geçti
Nsdpg Karaman70 ilk doğum benim de belden doğru bi ağrı giriyordu 2 gün önce gece nstde sancım çıktı ve çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklığım varmış
Karaman70 Nsdpg Nsdpg Tecrübesiz olunca neyin neden olduğunu kestiremiyoruz heralde Allah yardımcımız olsun ☺️
Nsdpg Karaman70 hiç bişi demediler ama öyle bişi olsa kesin söylenirdi açıklığım var ben fıldır fıldır dolanıyorum🙈
-Ylz- Karaman70 batma gibi değilde daha çok baskı sürekli tuvalete çıkma ( büyük tuvalet ) ihtiyacım var gibi sıkıştırıyodu. Ama bir sanci gibi düzenli aralıklarda oluyodu.
-Ylz- Karaman70 rica ederim. Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizide unutmayın dualarında.
Babykalamar Ben 33 haftaligim 32 den beri bi makatta bi vajinada baski hissediyorum :( yarin kontrolum var insallah pozisyonunu aldigi icin baskilamaya baslamistir
adn111 Karaman70 bende 39 haftaligim aynı ağrı bendede var sürekli. Doğum yaptınız sanırım siz kaçıncı haftada oldu