SedanurAydnAta Evvett o kutsal sıra bana geldi 😊 başlayalım anlatmaya başlayayım o zaman 4 aylık bi denemenin sonunda hamile kaldım 🙈 İlk günden beri kız galiba kız olsun derken oğlum olacağını öğrendim 👶🏼 İnanın öyle farklı ki oğlu olması çok başka bi kadının 💙 neyse 35+6 da nişanım geldi hafif kanlı ne yapsak ne yapsak derken gittim hastahaneye doktorum açıklık yok incelme başlamış dedi serum taktı gönderdi 😊 Eve geldim ama içim içimi yiyo her tuvalete çıktıkça kanamam oluyor akıntı ile karışık ve dakika başı tuvalete çıkıyorum derken saat gece 12 oldu bende yürüdükçe hafif hafif su sızdı 2 rulo kağıt sırılsıklam oldu ağlamaya başladım panik yaptım geliyor diye 🙈 annemleri aradık geldiler hastahaneye gittik masaya bi yattım ebenin parmağı sokuşuyla suyum kovaya aktııı 😬 2 cm açıklık var dedi sabah 7 ye kadar bekledik 3 cm oldu ama gerçekten çok zor kızlar dayanılmaz bişey bide ben çok dayanıklıyım aslında saat 12 oldu 6 cm dediler ama ben ölüyorum ya lütfen sezaryen istiyorum alın diye özel hastahane olmasına rağmen yasak dediler az kaldı dediler inandırdılar epidural yapalım dedi doktor yok dedim istemedim sonra açılma durdu bebek hala yukarda dediler bende yine sancıdan duramıyorum tabi epidural istedimmmm kızlar inanın yok böyle bişey öyle gevşedim ki koştum resmen salonlarda 😂 ah salak kafam niye 4 cmden sonra istemedin çektin o kadar dedim 😊 hiç acı sancı kalmıyor ebe bakıyor anlamıyorum bile 8 cm 9 cm derkennnn bana bişeyler oldu arka deliğime bi baskı ama ölüyorum ya klozete oturuyorum yok yere oturuyorum yok sonra dedim niye böyle oluyor diye epidural uyuştursada bebek baskısı hissetmemek imkansızmış 🤦🏼♀️ Masaya aldılar 10 cm güçlü bi ıkın dediler ıkındım saçı göründü annesi hadi annesi derken 5 dakikada oğlum kollarımda 😊 ebem vazelinle çok güzel yumuşattı son anda kafa gözüktü deyince koşa koşa doktor geldi hadi kakanı yap onu istiyorum dedi ıkındım bi anda bişey kaydı içimden ama böyle rahatlama yok 😊 size tavsiyem çok bağırmayın kızlar ben çok bağırdım 3 dikişim var biri içten sakin kalsam oda olmazdı 😬 Sonuç olarak 36 haftalık Umut Taham annesinin doğum gününden bi sonraki gün 25 ekim 14.20 de geldi 🙈 2.400 kilosu 46 cm ama iyi şükür 🙏 Bu arada epidural doğumu azatmıyor kolaylaştırıyor kızlar haberiniz olsun 7 saat kendi sancım la 3 cm zor oldu 2 saat epiduralle 10 cm e geldik tavsiye ederim ❤️ Hepinize kolay doğumlarrrr 💃❤️
Nefesimm SedanurAydnAta masalllah sizee 😍 Ilkkez korkusuzca okudum icin rahatladi bizde 34+4uz cok korkuyorm gelicek diye bisi olcak diye kuveze aldilarmi? Dogsa bi sıkıntı olur mu?
Deletedmom15257 SedanurAydnAta allah analı babalı büyütsün cnm benim kızında 45 cm çokluk küçükler cokkkk😀
SedanurAydnAta Nefesimm ciğerleri geliştiği sürece sıkıntı yok 😊 akışına bırak onun vakti saati belli zaten 😊 20 ekim eşimin doğum günü 24 benim 22 side evlilik yıldönümümüz 25 ekimdede oğlum geldi 5 güne neler neler sığdı 😓
Smyydmr SedanurAydnAta sizinle aynıydık ama bna doktorum 40. Haftayı doldurursun dedi yani hala beklemedeyim. Güle güle büyütün bebeğinizi. Darısı bize inşaAllah 💙
ZeyneepP SedanurAydnAta Maşallah çok güzel bir doğum hikayesi ♥️ Rabbim oğlunuzu size bağışlasın inşallah ♥️ İrmette doğum yaptınız değil mi ? Bende orada yapacam da ebelerin size yaklaşımı nasıldı hastaneden memnun kaldınız mı ?