Meloo35 Sucuk yiyen varmı aranızda zararlı diyorlar ama canım çekti yani biraz yesem bişey olurmu sık yiyen biri değilim ama güne böyle başladım bugün 😭
Tubatgn Meloo35 Biraz önce çok güzel kızartarak üstüne çok güzel yumurta çırparak ve güzelce pişirerek yedim. 🤭
2pati1baby Meloo35 ben en başından beri kolada içiyorum salam sosis sucukta yiyorum 😂 pizza zaten kırmızı çizgim 🙊 iyice kızart ye
cookiemonsterr Meloo35 güzelce kızartınca gayet yiyorum canım doktorum kızart güzelce birde her gün yeme tabiki demişti ☺️
Kalbiimde2can 10 haftalikken doktoruma sormustum oda bana sucuk ve sosis iyi pisirdigin sürede yiyebilirsin sorun olmaz sadece cig yemek zararli demisti bende pisirip yiyorum arada 😋🤣
zepbjk Meloo35 Ben 9 ay yedim 🙈 Öyle hayat mı geçer iyi kızart ye afiyet olsun. Kokoreç midye tarzı üeünlerden uzak dur etleri iyi pişir
yinehamile Güzelce pişirip yiyebilirsin, daha demin yedim. Sık sık olmadığı sürece ara sıra yemekten birşey olmaz.en fazla yapacağı mide yanması
Smia Bugünki kahvaltim sucuklu yumurtaydi canım çekti yedim ala ala sonuçta dakikada bir yemiyoruz arada yemek sknti yapmaz bence
Ftynur Meloo35 yedim canım hiç bişey olmadı çok şükür güzelce kızart sorun olmaz ven çiğ salam bile yedim🤷