terelelli81 Kızlar kaç gündür öldüm dankı asırı agır gectı de agumentin önerdi antibiyotik o da kaç gün sonra az az etkı ettı asırı zor ya. Sız nasıl gecırdınız nasılsınız
esma_1999 terelelli81 kaç haftalık hamilelik?bende yaşadım ama geçti şükürler olsun sizede hayırlısı olsun🤰🏻🥰🤲
sezgii terelelli81 bende şuan çok hastayım ilk başta gecer diye sadece parol verdiler sonra kanımda enfeksiyon cıktı iki gündür augmentin kullanıyorum ama hala toparlayamadım
9ay10gun terelelli81 önceki hafta 41.9 derece ateşle surundum 38 den aşağı düşmedi iki gün. Vücutta enfeksion olduğu içinde olabilir domuz gribide olabilir dedi doktor parol ve boş serum verebiliyodu baktık hicbi düzelme yok antibiyotik verdi yatis yapcakti istemedim evde iki yaşında bı çocuğum daha var diye. Öksürük çok siddetliydi karnım çok ağrıyordu oksurdukce kuru dutu kaynatıp içtim iki kez çok şükür hemen kesildi denemenizi öneririm
mylittlebabym Bende 1 hafta boyunca ilaçsız geçer diye süründüm resmen, geçmeyince bende augmentine başladım. Ama öksürük hala devam ediyor geceleri bir gram uyuyamıyorum, oksurmekten karnımın kenarları çatladı resmen.
terelelli81 mylittlebabym işte öksuruk badladı hamılelıgın ilk üç ayı da öksürmekten surunmustum lekeler oldı zorlandıgım ıcın uzun sürüyor benım inş bu sefer uzun sürmez ya dogıma az kala sezeryan da dıyır dr ne yaparım ay çok gerıldım herşey üst üste geliyor bebegımın hamılelıgın hıcbır sekılde tadını çıkaramadım ıkı aydır atagım kırık sıye evde cekıyorum daha ıyılesmedı üstüne agır enfeksiyon derken takatım kalmadı ya herkesın hamılelıgı mınnos geçerken bır ben mı sürünüyorum ya. İsyan etmiyorum ama artık yoruldum bende mı bırsey var
Cansutgn Bı bardak ılık suya yarım limon suyu bir yemek kaşığı bal ve silme yarım çay kasgi karabiber ben çok faydasını gördüm midesi sorunlu olanlar varsa karabiber olduğu için sıkıntı ama boğaz agrsni öksürüğü anında kesiyor bizzat kendim denedim ve ilaçsız atlattım sukur
Selinoloji Geçen ay doktorum antibiyotik verdi. Kullandım. Geçen hafta yine hastalandım felaket bir şekilde öksürüyorum asla geçmiyor. Doğal yöntemler işe yaramıyor. Öksürmekten kaburgalarım batıyor kasıklarıma baskı var çok acıyor