Aras_Beyin_Annesi27 İkili sayılara düştük tabi bebişimizin ne zaman geleceği belli değil erken de gelebilirler. Ben bayramda gelebilir diye düşünüyorum 😇. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin. Olmayan ve isteyenlere de Allah’ım hayırlıysa versin inşaAllah ❤🙏
323832 Aras_Beyin_Annesi27 normalde ultrason 23 nisani gösteriyor ama sezaryen olacağım için 10 Nisan gibi ayarladık sayılır 🙂
Aras_Beyin_Annesi27 Aras_Beyin_Annesi27 benim de 24 nisan görünüyor ama bu benim 3. Hamileliğim diye 38. Haftalarda felan olabilir diye düşünüyorum
MeltemKartal22 323832 merhaba doktorum bana daha birşey demedi benim de 96 günüm kaldı nasıl sorabilirim pazar gideceğim konturole
323832 MeltemKartal22 ilk gebeliğim sezaryandi mecbur 2.de sezaryen olacaktı laf arasında konuşurken 13 Nisan gibi doğum olur dedi beklenen tarihten 15 gün önce falan alıyoruz demişti bende 10 nisan olsun o zaman dedim ilk çocuğum 10 ocak doğumlu olunca 10 lardan gidelim istedim o da olabilir niye olmasın hatırlat dedi sezaryen olacağı için normal tarihten 2 hafta öncesi bebeği alıyor doktora ne zaman olabilir doğum diye sorabilirsin sana tahmini Bi gün söyler zaten