Dmrsld 29+4 haftalık hamileyim bacaklarımın yanında ve ayağımın üzerinde sadece kırmızı kırmızı noktalar çıktı ve kaşınıyor böyle birsey yaşayan var mı
Dark Dmrsld alerjik olabilir kolestaz olabilir Pazartesi kan verin sağlık ocağına isterseniz, sonuçlar normalse alerjiktir cildiye veya doktorunuza gitmeniz gerekir Benimde benekler vardı karnımda ellerimde kaşınıyordu kolestaz olmuştum Takip gerekiyor
Ovgusss Benimde göbeğim ve sırtım her gece uyanıyorum kaşıntıya yoruldum artık hamilelik bu kadar zorlamadı beni 31+7
Dark ichinenseiyou sağolun, takip ediliyor doğuma kadar, bebek için çok riskli bir durum. Evet ilacı var hafta küçük ise ilaçla takip ediliyor
ichinenseiyou Dark Merhaba, ben gebelik ürtikeri olmuşum çok fena bir şey. Geçmiyor da. Çaresi doğum yapmak. Daha 32. haftadayım
Dark ichinenseiyou muhtemelen sizi 37+0 da doğuma alırlar 5 hafta daha sabretmeniz lazım. Kaşıntı falan var mi
ichinenseiyou Dark Çok fena kaşınıyor, kortizollü ilaç kullanıyorum. Doktorum 38.haftada alırım diyor.
Dark ichinenseiyou başka bir görüş daha almanızı öneririm, çünkü bu durumda 37. Hafta sınırdır. Bebek için tehlikeli. Burda olumsuz durum yaşayan bur bir arkadaş vardı bekletildigi icin