1aysekaplan Sabah 10 buuckta uyandım biranda altımdan birşey akti lavoboya gittim su gelmişti biraz bekledim yine gelmeye devam etti hemen bı duşa girdim az evde oyalandim saat 1de hastanedeydim 3 4 cm aciklik dediler hemen doğum yerine aldılar suyum hiç durmadı nst bağladılar samcim vardı biraz ama çok değil 2 buçukta suni sancı verdiler o suni sancı cidden çok çok fena birsey 🥺 Bilkent şehir hastanesinde doğum yaptım sancı boyunca eşim yanımdaydı tek kişilik odaydi beni bir ara duşa soktu hatta eşim sonra 7 cme kadar çıktı sancım 4 saat içinde bebek geliyor dedim birşey hissettim altımda baskı yapoyodu doktorlar hemen doğum hazırlığı yaptı ikinamadigimdan bı 10 dakka sürdü en sonunda iki erkek doktor karnıma baski yaptığı gibi çıktı kızım şükür en kötüsü dikisti ama şükür kızım şuan yanımda en önemlisi bu 🥰🥰🤱
Delal_ila 1aysekaplan gözünüz aydın sağlıkla büyütün.. kaç haftalık doğum yaptınız .. bende kız bebek bekliyorum ama 38+2 deyim hiç tık bile yok 😔
1aysekaplan Delal_ila 38+1 de yaptım canım 😅benim kız 34.haftadan beri sancılı en son 38e kadar dayanabildi 😅 darısı sana olsun insallah
Birglbiray Sağlıkla büyütün inşallah ❤️ Bilentte doğum yapmak istiyorum ben de memnun kaldınız mı ? Odalar nasıldı tek miydiniz? Tek tek sormak istemedim bilgi verebilirseniz çok sevinirim hastane hakkında bende çok istiyorum orayı 🤭
1aysekaplan Birglbiray canım valla ben memnun kaldım ilk başta tek kişilik odaydi pilates topu felan vardı büyük güzel temiz bir odaydi eşini çağır dediler doğum yapana kadar eşim yanımdaydı bazi doktorlar biraz gicik davranabiliyo ama genel olarak iyiydi sonradan aldıkları oda iki kişilik ama 😅 yanımda annem var bir sıkıntı olmazsa yarına cikcaz sanirim
Fevehan 1aysekaplan bu kızlar sabırsız galiba 🥰🌸 benim 32. Hafta ve bir haftadır çok hareketli MaşaALLAH, ben 35 i çıkarabiliriz inşaALLAH diye dua ediyorum. Korkutuyor beni minnoşum 💆🏻♀️☺️ Hayırlı olsun, Sağlıkla huzurla büyütün yavrunuzu 🤲🏻
1aysekaplan Fevehan canım kanaman suyun gelmedigi sürece çok doktora gitmemeni tavsiye ederim çünkü biraz sancida biraz yatiriyolar devlette düşünüyorsan yani sonra sancin artarsa doğuma aliyolar 38i bekle kiloları hemen düşüyor zaten ultorsonda aynı cikmiyo zateb
Fevehan Delal_ila seninki sabırlı ve sürprizleri seviyor herhalde beklenmedik anda been geeldimmmm diyecek 🥰 sağlıkla gelsin🤲🏻🌸
Delal_ila Fevehan aynen oyle olacak ablaları gibi onlarda öyleydi.. amin cnm tüm hamileler için sağlıklı olsun 😘