Dilekkkk Çözüm ü olan varmı ya sürekli boğazım da acı su ekşi yanma uyuyamıyorum 32 hafta olduk bir haftadır aktarak devam ediyor 🙄
Dyg34 Dilekkkk soguk süt derler bir kaç yudum yada soda denedin mi hiç .. olmadı gavıskon alcan doktoruna danısıp
Sakaryali54 Dilekkkk yatinca oluyosa daha cok canm 2 yastikla yat dik olsn baya yattign sekil bm sola dgru yatiyorm baya dik ozamn rahatm saga ya da sirt ustu dondugm an bogazm resmen yaniyo.bi de bol su iciyorm cnm.onun disindakiler bni rahatlamadi
Dilekkkk Dyg34 kuşum gaviskon falan kesmiyor artık vallahi süt de içeyim yavaş yavaş bakalım hastayım içmek istemedim ama başka çözüm yok gibi geçirir inşallah
Dilekkkk Sakaryali54 yok yavrum ya otururken bile dayanamıyorum valla yatmadım hala daha kötü olmasın diye düşün 🤭
Sakaryali54 Dilekkkk dokunan seyleri yeme 8-9dan sonra ne yiyosn onlara bak cnm bi de bol su ic baska care yok inan.
BeyzZaA Dilekkkk benim hep soda kesiyodu en iyi ve hızlı bi şekilde denemediysen dene hem içindeki vitaminlerde iyi ama bidaha yemek yiyince yine başlıyodu o yüzden soda içince bidaha birşey yeme 😊
Eymenikoo Dilekkkk Ben de az önce içtim iyi geldi.. Özellikle gece yatınca başlıyor yastığımı yükselticem yarın..
Sakaryali54 Dilekkkk bn gece lavaboya her kalktigmda su iciyorm evet tuvalet skinti oluyp ama hem odem hem enfeksiyon hmde mide yanmasina en dogal cozum.yedklerne de dkkat et cnm
EzelUnal18 Dilekkkk canım ben şuan miğde yanmasından ekşimesinden uyuyamayanlardanım ama soda çok iyi geliyor bana süt de denedim ama soda kadar etkili olmadı