esilannesiyim kızlar 2. gebeligim 1 oğlum var, bugün doktor 2.yede %100 erkek dedi, böyle olup değişen varmi☺
Huzur esilannesiyim banada 15 haftalık %90 erkek dedi.. şimdi 18 haftalık oldum haftaya kontrol var bakalım ne der 😊 erkekler değişmiyo genelde sana % 100 demiş hemde .. kaç haftalıksın sen 😊
Edatalha esilannesiyim bende aynı durumdayım 15. Hafatada erkek dedi hatta resmini de çekti ama ben hala bi ümit değişir mi acaba diye düşünüyorum oğlum kız bebek istiyodu söyleyemedik ona daha erkek olduğunu 🙈
Huzur esilannesiyim benimde bi oğlum var bu ikinci olacak sanırım 😊 değişmezse 😊 hayırlısı sağlıklı olsunlarda 😂🤗
Huzur esilannesiyim 😂 Kızı olan erkek ister erkeği olan kız tabiki 😊 Ama rabbim nasıl hayırlı görüyosa öyle versin 🙌🏻 Ben alıştım hep kız diyodum ilk bi şok oldum sonra alıştım 😊😊
esilannesiyim Edatalha aynen bizimde resmimiz var ispatli delillli😅 benim aşırı bulantim var kesin kız dedim, ama değilmiş
Edatalha esilannesiyim yok ya bulantıyla alakası olmuyo benim ilk oğlumda sürekli vardı doğumhanede bile kustum bunda daha az bulantım var ama gene erkek