Slakrac Haftadayız hala öğrenmedik , yurt dışındayız ve doktorumuz 20. Haftadan önce söyleyemeyiz diyo…. İlk Resim 13. Hafta Resim 16. Hafta
Slakrac nur_bebek34 evet vajinal , yurt dışında karından yapılmıyor hep alttan yapılıyor . emin misiniz peki nerden anladınız 😃 daha 15 gün var kontrole ve sabrımız kalmadı …..
nur_bebek34 Slakrac ben 16.haftadayım şimdiye kadar hiç vajinal ultrason kullanmadı doktorlar. Kese yapısından tahmin ettim. Çok erken haftalarda vajinal ultrasona izin vermeyin bence bundan sonraki bebeklerinizde.
Slakrac nur_bebek34 evet yurt dışında da tam tersi uygulanıyor , vajinal muayenenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorlar ve sadece vajinal oluyor ilk muayeneden son muayeneye kadar … bende ilk bebeğimde korkmuştum baya ama sorun olmadı çok şükür bunds da olmaz inşallah
3kuzuAnnesiyim Slakrac almanyada bı suru arkdsm var üstelik suan hamıle olanlarda var hıc boyle oldugunu soylemefı bızım gıbı normal ultrasyondan bakılıo
Slakrac 3kuzuAnnesiyim Almanya’nın her yeri aynı olmuyor eyaletler farklıdır muhtemelen . Her eyaletin kanunu kuralı farklı oluyor.. ilk gebeliğim de hep alttan muayeneydi bu da öyle ilerliyor …
Slakrac Ruvii Türkiye’de 2 doktora gitmiştim 12. Haftada biri kız biri erkek demişti . Kafalar kurcalanmıştı baya