1mucize Nurdan2021 biraz anlatır mısın canım bende yarın gideceğim inşallah Aytül Hanıma ayrıca çok heyecanlıyım. Nasıl geçti neler yaptınız renkli mi yaptı detaylıyı, fotoğraf CD vs. Verildi mi , ne kadar sürdü, eşimizde yanımızda kalabiliyor mu o sürede
Nurdan2021 1mucize eşim yanımda tabiki duruyor bebeğin göstermesine bağlı birazda süresi benim biraz uzamıştı 10.15 te gittim 12 olmuştu nerdeyse bebeğim sağ tarafı gösterdi sola dönmedi ara verip yürüyüş yapıp tekrardan muayeneye geçtik çok güzel renkli çekti tüm organlara bakıp herhangi bir olumsuzluk varmı yokmu bilgilendirip detaylı forum rapor yazıyor ve wp üzerinden de atıyor belge olarak renkli ultrasonları veriyor raporu veriyor
1mucize Nurdan2021 ay çok teşekkür ederim inşallah yarın bizimki de güzel geçer kazasız belasız bir şekilde. çok heyecanlı bi o kadar da korku dolu içim.
Nurdan2021 1mucize umarım sizinki de iyi geçmiştir doktor çok ilgiliydi ben memnun kaldım sizde kalırsınız inşallah
1mucize Nurdan2021 gittik bizde çok şükür bir sorum sıkıntı çıkmadı yani genel olarak memnun oldum. ilgilendi her şeyine baktı baya da bi uğraştırdı bizim ki göremiyorduk bazı yerlerini ama doktor hanımda gayet sakin bir şekilde ilerliyordu. Size de çok teşekkür ederim tekrardan🌺
dnzasl anne-oluyorum00 merhabalar 12. Haftamdayım bana da aynı teşhis kondu. Süreciniz nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz?
anne-oluyorum00 dnzasl öncelikle geçmiş olsun. . Perinatologlar mesanesinin normal olduğunu söyledi bir sonraki kontrolde . Yani bebeğim o gün sadece çişini tutmuştu anlaşılan . Perinatolojide her seferinde detaylı olarak inceleme yapıldığı için bu seferde böbreklerde genişlemesi olduğunu söylediler. 35 e geldik hala devam ediyor, sürekli ölçüm yapıyorlar. Beklemedeyiz .
dnzasl anne-oluyorum00 Allah şifa versin tüm bebeklerimize benim doktorum her ihtimale hazır olmamız lazım dedi.Şu an bir küçülme yokmuş ne yazıık ki .Size de çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız