Nurdan2021 Gayeglekru Aytül çorbacıoğluda yaptırdım Mecidiyeköy ilgili bir doktor her detaya özenle bakıyor
1mucize Nurdan2021 biraz anlatır mısın canım bende yarın gideceğim inşallah Aytül Hanıma ayrıca çok heyecanlıyım. Nasıl geçti neler yaptınız renkli mi yaptı detaylıyı, fotoğraf CD vs. Verildi mi , ne kadar sürdü, eşimizde yanımızda kalabiliyor mu o sürede
Hidoiso-06 esma_1999 bebegimin kafasında kist görüldü detaylıyla bakılması gerekıyo dedi doktorumuz 😔
AdaKaranfili Oznur-96 15 dk sürmedi bile bence.hersey yolunda çok şükür .iyi yani. Sorun yok.cinsiyeti kız dedi.ikinci kızım olucak inşallah
AdaKaranfili mine3444 ben Rusyada yasiyorum.tabi anlatiyor.dinliyorum.karindan ve vajinal her ikisiylede bakiyor .çok şükür.bir sorun yok.hersey gayet yolunda.
anne-oluyorum00 Devlet hastanesinde tüm gün burda olacakmış gibi gel sabahtan dediler , perinatolojide yapılacak detaylı ultrasonum yarın . Çok heyecanlıyım. Yüzünü görmek istiyorum inşallah görürüz :)
Mericylmz melike_69 ya ben devlete gideceğim henüz 13 haftalığım o muayene ettikten sonra perinatolojiye randevu açıyormuş oda ileri tarih veriyormuş erken mi gidiyorum yoksa geç mi bilmiyorum
melike_69 Mericylmz 17 haftalıkken devlet hastanesine gidip perinatoloji bölümünü açtırdım sonra da mhrs den randevu aldım sabah 10 da tam bakarsanız bulabilirsiniz 15 gün sonraya randevu
anne-oluyorum00 Mericylmz 12. Haftada mesanede büyüklük görmüştü poliklinik doktoru . O yönlendirdi. Şimdi 23 haftalığız her ay perinatolojiye gidiyoruz kontrole.
Hulyakkus esma_1999 20 de gittim 20. Haftadan önce bakmıyorlar tabi doktor öncesinde bir anomali gördüyse erken gideriyor. Doktor baktı organlarını gösterdi ama ben pek anlamadım 😅 sadece kalp atışını gördüm 😍 o yetti zaten