Senacnl Kızlar 28+3 haftadayım nst olayı ne zaman başlıyor , birde bebişimin başı aşağıdaymış doktorum normal doğum için güzel olduğunu söyledi sizlerinde öyle olup normal mi oldu doğumu yoksa tekrar şekil değiştirip sezeryene mi döndü
Mfozturk Senacnl ilk hamileligimde 32. Haftada başlattı nstye doktorum ama herkes erken başlatmış diyordu ki bence de öyle. Şuan ikinci gebeliğim. 36. Haftadayim henüz bağlanmadim. Bu hafta kontrole gittiğimde nst kağıdı verdi ama ister şimdi gir ister haftaya kontrole gelirken gir farketmez dedi. Bende haftaya giricem inşallah
HappyEnd-88 Senacnl bende 33+2 yim doktorum 34-35 haftalarında gel kontrol edelim sonraki haftalarda nst ye gelmeye başlayacaksın dedi bakalım bana da 36 gibi başlar herhalde ya da 37 bilemiyorum
muallimehanimmom5 Senacnl ilk gebeliğimde de bunda da 34. Haftamda girmeye başladım sonraki süreç de iki haftada bir nst ve kontrole çağırdı doktorum
Babykalamar Senacnl yarin 33+4 oluyorum kontrolum var. en son 29. Haftada gitmistim bidahaki ay geldiginde once nst gir 33 haftalik oluyorsun cunku demisti doktorum normalde 32 de aliyormus
Mfozturk Senacnl hayır kadın doğum doktoru başımızda beklemiyor. O bölümde başka görevliler var. Sonrasında nst kağıdını doktorumuza gosteriyoruz