Annecilik Arkadaşlar 1,5 aylık bebeğime sab simplex gaz ilacını kullanıyordum artık fayda etmediğini gördüm biogaia damla aldım kullanan var mı bu damlayı memnun kalanlar yazabilir mi acaba
Gamzer Annecilik Sab simplex gaz damlası ama biogai bağırsak düzenleyici. Yani biogai verir vermez gazının geçeceğini düşünme, düzenli kullanmak gerekiyor. Bende oğluma sab simplex kullandım hep ve bizde aşırı ise yariyordu.
hayalperest2310 Annecilik canım normal yollardan çıkarmaya çalış sen zeytinyağıyla bol bol masaj yap ben pek inanmıyorum gaz ilaçlarına fayda ettiğini de hiç duymadım
Yesil_123 Annecilik biogaia cok iyi bir damla cnm ama tek başına yeterli değil onunla birlikte nutrigen neovind kullan doktorumuz vermişti bize de çok gazlıydi bebeğim çok rahatladı
Nazlimom Annecilik nurse harweys colex şurubunu öneririm damla olan deil şurubunu demeyin bitkisel olduğu için bebeğime iyi gelmişti bide bağırsakları düzenlemesi için probiyotik te kullanmanız gerekiyor ben nbl probiyotik kullanmıştım. Biogaia ve sab simplex bizde aşırı gaz yapmıştı