Narinsuu Kızlar ben hamilelikte hatim yapmaya karar verdim. Sorum şu günde iki defa progestan kullanyrm. boy abdesti gerekmez dmi, abdesti bozar mı peki var mı bilginiz?
Fatmapelit12345 Narinsuu gusül kesinlikle gerekmez için Rahat olsun ibadet için abdest tazelemen gerekir sadece
Fatmaakoglu Narinsuu fitil gusül gerektirmez içine sinmiyorsa sadece normal abdestini al öyle Kur’an’ı Kerim’ini oku rabbim kabul etsin bana da dua edersen sevirinim hiç tanimadigin birinin duası daha değerlidir ❤️
muallimehanimmom5 Narinsuu progestan fitil sonrası akıntı aşırı oluyor oda ilacın erimesinden sonra kalan fazlalık normal abdest kalmıyordur ama gusul gerektireceğini sanmıyorum çünkü gusul gerektiren durumlar içinde hiçbirine uymuyor sonuç olarak vajğnanıza giren ilişki için olan bir şey değil ama yüne de siz işin ehline yada diyanete sorun sadece fikir yürüttüm ☺️
Habibe-78 Bende de aynı durum var tanıdık bı hocam vardı sormuştum bu konuyu özüre gırdıgı için gusül gerekmez demıştı kanamamı yoksa kahverengi leke mı benım aldığım cvb buydu sende sordur istersen vebale girmek istemem
Narinsuu Habibe-78 ama abdest tazelemek gerekir dmi. Abdestliyken fitil kullansam bozulur yani o abdest?
27ozlem Narinsuu ben fitil kullanırken namaz kılacağım zaman bir peçeteyi büküp vajina girişine yerleştiriyordum namaz bitince geri çıkartıyordum anca çözümü öyle bulabildim çünkü en ufak harekette bile akıp gidiyor malesef ben normal abdesti bozduğunu düşünüyorum şüpheye düşmektense böyle yaptım gusül abdesti gerektirmiyor diye biliyorum
Narinsuu Fatmaakoglu Fatmaakoglu tabiki Allah’ım hepimizin gönlüne olanı hayrla nasip etsin inşallah 🤗
27ozlem Fatmaakoglu ben günde 3 tane kullandığım için daha birinin fazlası akmadan diğerini kullanıyordum yani 7/24 akıntım oluyordu baş edemiyordum
Fatmaakoglu 27ozlem Allah yardımcınız olsun zor tabi ama ne güzel ibadetinizi yapmak için bir yöntem bulmuşsunuz kendinize rabbim biliyor yinede ama siz namazı terk etmemek için bunu yapmışssaniz Allah katından kabul olunur inşallah ✨