Canankyaisk Kızlar 26 haftamdayım. 4 gün öncesine kadar özellikle geceleri çok hareketliydi bebeğim, şu an ise hiç hareketlerini neredeyse hiç hissetmiyorum, gün içerisinde hafif bir şekilde sadece. Bu haftalarda bunu yaşayan varmı?
Iremnurrmemis23 Canankyaisk benimde oluyor canım gündüz nadir hissediyorum gece bazen hiç hissetmiyorum
Kaymaksibel Canankyaisk ayy bende 26 inci haftaya girdim sizin yaşadıklarınızı ben yaşıyorum niye böyle oldu anlamadım 😭 ne yapmamız gerekiyor 🙏
Canankyaisk Iremnurrmemis23 Teşekkür ederim canım. Bugün oldukça zor hissettim yeri daraldığı içindir umarım🥰
Iremnurrmemis23 Canankyaisk oluyor canım benimde öyle gündüz hissediyorum gece tık yok bazende gündüz hissetmiyorum gece hissediyorum değişiyor ❤️😍
Canankyaisk Kaymaksibel Anladığım kadarıyla normalmiş endişelenecek durum yok inşAllah. Bu haftalardan sonra hızlı büyüyormuş bebekler ve yer daralıyor, 3 gün boyunca hiç hareket hissetmezseniz ciddiye almamız gerekiyor 🌸🌸
umudum321 Canankyaisk bende 25+2gunluk dün geceden beri çok az hissediyorum endişelendim biraz durup dinleyince hissettim ama geçen günler gibi deyil tabi ☺️
Canankyaisk umudum321 Aynen bende de böyle oldu 🥰 Neyse ki yine hissediyoruz çok şükür annelik şimdiden zor kızlar 😭
M21052022 Canankyaisk Ben yaşadım ve bu sebeple doktora gitmişliğim bile var 😬 hemde söylediğiniz haftalardaydım o haftalarda bebekler uykuya daha meyilli galiba. Gittiğimde çok şükür sorun yoktu. Sizde yine gündüzleri tek tük hareket etmiş. Bende asla bi oynama yoktu ve korkudan gitmiştim. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. Tabii sizde de anormal bi hareket azalması filan varsa bi doktorunuza sorun
Canankyaisk M21052022 Ya korkunuzu tahmin edebiliyorum, çok şükür ki bebeğiniz iyi. Doktorunuz ne söyledi peki bu duruma? Allah yardımcımız olsun 🌸🌸
M21052022 Canankyaisk amin inşallah hepimizin🙏 Artık yerinin yavaş yavaş daraldığını ve hareketlerde kısıtlama olmasının normal olduğunu belirtmişti :)
Aychovsky Canankyaisk 28 den sonra doktor tekmelere dikkat et demisti. Benimde 26 da azalma olmustu. 28 den sonra duzene girdi yavas yavas rutin saatler olusuyor. Ama hic hissetmiyorsan doktora git tabiki.