Eren_umay2 Minikbebegimaren erken doğumu falan katmasak eğer inaşllah sezeryan olacaklar önce doğum yapar gibime geliyor benimde ikinci sezrayanım 42 günden daha az şuan 🤭🥰
Ceycey0 Aynıyız benimde 34 oldu bugün butonu görünce heyecanlandım 😱 Her şeyi hazir ama çantasını hazırlamamıştim bı turlu bugün hazirlicam hastane çantamı 😌
Eren_umay2 Ceycey0 ben hazırladım çantasını vs sadece bez ,ıslak mendil,şampuan krem falan almadım onlarida doğunca alacam sanırım🤭 sadece miniğin gelmesi kaldı🥰
Eren_umay2 Eluf su gibi geçer inanınki heleki ikili rakamları görünce daha hızlı geçiyor ama her gün daha da zaman daraldıkça üzülüyorda insan hamilelik kadar güzel bişey yok yani özliycem bende 😑🥰
Eren_umay2 Minikbebegimaren ilk gibi sanki korku heycanım var sanırım cinsiyetle alakalı ilki erkekti o duyguyu tattım şimdi kızım olacak heycanlıyım zamanın gecmesinide istiyorum gecmemesinide değişik duygular sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰🙈
Eren_umay2 Eluf o yüzden her anın herşeyin tadını çıkarın benim ikinci gebeliğim Rabbim olmayanları isteyenleri evlat sahibi etsin inşallah birdaha düşünmüyoruz artık o yüzden tadını çıkarıyorum 🥰🙈😌
Ceycey0 Eren_umay2 Bende hazırladım bugün çok şükür beklemedeyiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻