Quenn1 Tiksinen felan olabilir diye hassas içerik yazdım bugün 37+0 olduk uygulama günlük bilgi yazdığı için bende okuyorum nişan gelmesini sümüksü akıntı olarak yazmış. Bende de beyaz sümüksü akıntılar vardı bugün nişan mıdır nasıl bileceğim
Kevko Quenn1 Nisan pembemsi olur beyaz olan akinti pembemsi bazen kanlı ama sadece pembemsi google üzerinden araştırma yapin
Buseka Valla bende bilmiyorum ama buralarda okuduğuma göre bembeyaz değil kanlımsı oluyomuş diye okudum hep kan oluyomuş yani içinde
Quenn1 Buseka uygulamada yazana göre Farklı renklerde olabilirmiş hani böyle bir şey yaşayan oldu mu merak ettim
Quenn1 Kevko teşekkür ederim baktım da Farklı renklerde de olabilir yazıyor başına gelen var mı diye merak ettim
Buseka Quenn1 bende bilmiyorumki valla geneli öyle yazmış ama o sanki bir kerelik geliyo arkası gelmiyo galiba kafanın rahatlaması için yarın doktoruna bir mesaj at ne olabilir diye
zeynepaylaipek Quenn1 Nisan kanlı gelmişti benim ilkiinde. 40 haftalıkken. Şimdi bunda da iki gündür akıntım çoğaldı nedense anlamadım yürüyüş e egzersizlere başladım ondan mı acaba 36+2 yim
Quenn1 zeynepaylaipek beyaz sümüksü akıntı internette bebek baskı yaptığı için normal diyor sağlıklıymış ama bilemedim
Quenn1 @Tubatgn merhaba rica etsem içeriğin başlığını değiştirebilir misiniz 🙏🏻 daha uygun bir başlık yazarsanız çok sevinirim teşekkür ediyorum 🌸
Kevko Mommlama Nisan bir sefer gelir tikac gibi düşünün pembemsidir o rahim.kendini hazırlıyor bende de akinti arttı 35 den sonra sizinki gibi
Melekdincer67 Quenn1 bence nişan değil ya mantar oldun ki hamilelikte sık görülen bı durumdur. Yada vücut kendini doğuma hazırladığı için vajinanın içindeki o sümüksü dokuyu dışarı atıyor.