Merhabalar, bugün detaylı ultrasona girdim. Normalde son adet tarihime göre bugün 20 haftalığız doktora göre en son ki kontrolümde bebek 1 hafta önden uyumluydu yani şuan 21 hafta diyebiliriz. Bugün detaylı ultrasonda Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki herşeyi normaldi, ense kalınlığı, kalbi vs vs herşeyi ve bana yaşımı ve tarama testlerini sordu bende 30 yaşımda olduğumu ve tarama testlerinde bir risk gözükmediğini söyledim, ancak detaylı ultrason için gittiğim radyoloji doktoru kulağının yerinin aşağıda olduğunu ancak buna eşlik edecek herhangi bir başka hastalığının gözükmediğini söyledi. Diğer kulağını ise bebek kendini oraya yaşlandığı için göremedi, bir kez daha bakmak istedi emin olamadığı için beni sola çevirdi ama yine kesin bişey söyleyemedi. Cuma günü kontrolüm var ve şuan gerçekten çok çok üzgünüm, tek sıkıntısı kulağının aşağıda olması olsun o da Allahtan geldi sonuçta ama başka bir rahatsızlığı olmasın yeter ki 🥺🥺 benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir misiniz