yagmur50 Laliinnvanilya ben yaptırdım gebelik şekeri çıktı bence herkesin yaptırması gereken bişey neyin ne olduğunu önceden tespit edip önlem alınabilir
mucizebebegimmm Laliinnvanilya bende dün yaptırdım. 50 mg yaptılar tok karnına. İçtikten tam 1 saat sonra kan aldılar.
AZRATALHAmoms Laliinnvanilya ben yaptırmadım. Size yaptırmayım yada yaptırın diyemem. Öncesinde kan tahlilleri yaptırdım açlık ve tokluk şekerine bakıldı sonra bu sonuçları kadın doğum doktoruma gösterdim sonuçlarınız gayet güzel bi sıkıntı yok dedi şeker yüklemesinide eğer isterseniz yaparız ama istemezseniz illahaki yapılacak diye bir kaide yok demişti
Laliinnvanilya Laliinnvanilya ben aç karnına 50 gr içtim 1 saat sonra kan verdim sınırda çıkmış şekerim akıbeti netleşmesi için 2. Bir yükleme 100gr daha istedi doktor kafam karıştı yaptırsammı yaptırmasam mı diye 🤔
ceylanonur Bende yaptırmadım bunda da yaptırmayacağım sana kalan bir karar bu ama ailemde çok doktor var ve çevrem de hepsinin dediği tek şey şeker yüklemesi çok zararlı dedikleri kalktı diye biliyordum kalkmadımı o hala
Papatyaa_01 Laliinnvanilya yaptırdım şeker olmadığını öğrenince rahatladım en azından bi tatlı yerken içim rahat yiyorum yaptırmasam hadi şeker varsa diye düşünüp duracaktım 🤷🏻♀️
Tiwinssmome Ben yaptırdım gebelik şekeri çıkdi 197 di değerim.Hemen endokrin eşliğinde takibe aldılar.Su an diyet yapıyorum ve inusilun kullaniyorum.Eger yaptirmasaydim belki ogrenemeyecekdim.
Laliinnvanilya Tiwinssmome iki kere mi bir kere mi yaptırdın canım benim ki ilkinde sınırda çıktı şeker olup olmadığını anlamak için ikinci testi yapalım dediler 100gr içecek mişim bu kez
Tiwinssmome 75 ml olan dan 1 kere yaptırdım.Eczaneden şeker ölçüm cihazı aldirdilar zaten ordada baya belli oldu her aclik ve toklugumu olcuyorum
Dilank- Tiwinssmome merhaba düzene girdi mi peki yoksa arada yine yüksek çıkıyor mu bendede çıktı ve sizinle aynı seviyelerde dikkat ediyorum insülin kullanıyorum ama çok dengesiz bir iyi bı kötü korkuyorum