Acbucocuk Oksurugum gecmiyor k.validem krem verdi hatta avonun bi kremi yesil renkte surunce yakiyor baya iyi gelir diye ilac icemiyoruz ya viks diye verdi zarari varmi doktoruna sormus bilen varmi sureyimmi
avakado7 Acbucocuk Burnumun ucuna sürebilir miyim demiştim doktoruma. Maksimum 2-3 gün kullanabilirsin demişti.
Ydz Acbucocuk tereyağı ile pekmeziniz varsa tereyagını eritin yakmayın ama pekmezle karıstırıp için. Öksürüğe çok iyi geliyo
Melekavsr Acbucocuk viks gibi güçlü kremler ciktten kana karıştığı için bebeklerde ve hamilelerde önerilmiyo cabım
e-aslan Acbucocuk Canım bende Senin Gibi muzdariptim wicks kullandım ama anlık rahatlattı yani kesin çözüm olmadı maalesef Bir kbb yada dahiliye doktoruna muayne olmanı öneririrm verceği ilaçlarıda kadın doğum doktoruna sor ve ona göre kullan ben antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ve çok şükür ancak öyle öksürüğüm ve iltihabım geçti hoş hala hafifte olsa geniz akıntım var ama dikkat etmeye çalışıyorum doktorun müsade ediyorsa kesinlikle ilaç kullanmanı öneririm . Çünkü ben müsade ettiği halde aman doğal yöntemler deneyim geçer dedim ama geçer gibi olup daha beter oldum kendiminde bebeğiminde sağlığını daha çok tehlikeye attım benim yaptığım hataya düşme 🙏🏼
motherisbackk Ben salgına yakalanmıştım boğazıma sürüyordum vicks doktoruma sorduğumda çok sürme demişti
Acbucocuk Ydz çok duyuyorum ama icemem kusarim diye cesaret edemiyorum ya yeni tadimlara acik biri degilim 😢 3 hafta oldu oksurugum gecmedi bide belki yapsam iyi gelecek
asosyalci Benim faranjitim var. Tereyağ pekmez, ballı süt, ılık limonlu su çok iyi geliyor. Bunları deneyebilirsin.