Iscn seymagdas1010 4+5 sızlıyor resmen üst bacaklarım kadık ve bel ağrısı + uyku sarhoş sarhoş geziyorum evde Allahtan annemlerde alt ust oturyoruz da oğluma bakıyır😂
Baby_loading Neslicikk canim Cok normal benimde oyle, galiba gün içinde sıvı alımıyla alakalı bir durum:) bu arada bende çok yeniyim 4+4 🥰
Eflinnisa Su00 aynı belirtiler bende de var kese göründümü bana dış gebelik olabilir dedilersol kasıgmda çok ağrı olduğu icin
Sinem0135 Neslicikk hahahahhaa inşallah sağlıklı güzel bir şekilde atlatıp bebeklerimizi kıcağımıza alırız 🤲🏻❤️
mommyily 5+5 bazen karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor kasıklarda batmalar sonra geçiyor ama sanırım bulantılarım başlıyor artık bugün hafif mide bulantısıyla uyandım ve şuan devam ediyor 🤢
Keskin27 Kızlar bende de ara ara bacak ağrısı oluyor dizden aşağısı , adet öncesi belirtim di bacak ağrısı beni de endişelendiriyor ağrı sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum öyle olunca 😢
Su00 Eflinnisa ben daha gitmedim kontrole gidipte moral bozmamak için ağrım geçti inşallah değildir sağlıcakla kucağına alırsın bebişini