Babykalamar 3kuzuAnnesiyim hahahaah cüsss artik alakaya maydanozz derim🤣🤣 on tane yemedin ya 1 taneden bisi olmaz
3kuzuAnnesiyim Babykalamar hayir o degilde 35 ten sonra kilolarca yiyip 41 de doguran bana 3 hurma ne edecek 😀
Babykalamar 3kuzuAnnesiyim hahahahaha ay bende doktoruma sorarak tabi 35 den sonra yemeye basliyimmi diyecektim. Saglikla gelsinler tabi ama 40 lara kadar bekletmesin allahim zorlaniyor insan cok🥹
3kuzuAnnesiyim Babykalamar ikiside 41 dogdu bu defa ki umarim 37 den sonra saglikla dogar hayalim 40 in alti bir bebe😀
poyrazin_annesi28 2prensesannes Doktorlar bilr yaniliyo okumuş insanlar hurma çekirdeği mi soylucek cinsiyeti 🥴
Baybyymom_0 2prensesannes ben yaptım 3 kere denedim ilki düz diğer ikisi çizgili cıktı resim çekmeyi unuttum ne peki sonucu?
2prensesannes Baybyymom_0 kız canm sonuc yarık olan bölüm kz düz olan erkek 2 kere düz glms olsaydi erkkti peki cnsiyetnzi blymsnz ogrendnzmi yani doktordn
Baybyymom_0 2prensesannes malesef öğrenemedim 19 +4 günlük Olduk 3 kere göstermedi kendini ayrıntılı ultrason kaldık bende çok merak ediyorum hayırlısıyla inşallah Rabbim kız evlat nasip eder bana da 😊
2prensesannes Baybyymom_0 kızdır canm ozmn hayrlisi ile haber edersnz bu hurmada da kız cıktı sonucun