2prensesannes Merhaba hayrli akşamlar kızlar cinsiyetini öğrenen bi arkadaş hurma yiyip cekirdgni yukardan aşağı göbeğine değecek şekilde biraksn düştüğü gibi dokunmadan resimleyin yorum yapacam
Babykalamar 2prensesannes bunu bana esimin ailesinden bi teyze yapmisti. Ama kahve cekirdeginden yapiyordu o kadin. Kendi gelinleri felan herkesi tutturmus. Uc kere basimdan asagi karnima dogru atiyordu. Bana ucundede erkek geldi. Ve oglum olcak. Esimin ablalarinada yapmis yillar once tutmus. Cok sasirmistim🤣🤣
2prensesannes Atiaden yaptım cinsiyet öğrenen biri varmı arkadaslar doğruluk oranını tespit etmek amaclı ben yaptim tabikiy cvredende yaptrdm bu hafta cinsyt ogrenp haber edicekler
2prensesannes Atiaden form tiklayin 3 çizgi var kosede resim yukle yaziyo ordan yukleyip kopyala cikicak sonra hangi yerde paylascaksan oraya basili tut yapistir yap
3kuzuAnnesiyim Yapmistim yarik kisim altta , duz kisim ustte kaldi yani erkek gosteriyor ögrenince yazarim burda dursun😀 deniyenler yazsin ögrenince donerler
Babykalamar 2prensesannes evet kahve cekirdegide ayni formda zaten. Evet bende uc kere ust uste duz cikmisti. Yarik olan kismi kiz deniyor genitale benzedigi icin. Duz olan kismina erkek. Oyle hatirliyorum
2prensesannes Babykalamar hurma cekirdegi icn bnada biri yukardan gobegne degcek şekilde asagi bırak ddi öyle klsn resim at ddi attm düz ksm ckmsti erkk dedi bunda 2 yön var demisti
3kuzuAnnesiyim Babykalamar ya ben ilk kez bir hurafe deniyorum ve bi kere tek denedim oda nasil olucagini bilmeden 😊
Babykalamar 2prensesannes tamam banada aynisini yaptilar iste bas hizamdan asagi karnima degecek sekilde atti kadin uc kere ucude erkek cikti. Ama oncesinde kadin kahve cekirdegine dua okuyup uflemisti
Babykalamar 3kuzuAnnesiyim yalniz kadin bunu bir kere degil uc kere yapilmasi gerek fazla hangi taraf cikarsa o cinsiyet demisti. Ve herkese 1 defa yapiyodu. Mesela bana bir kere uc defa yapti esim dediki tekrar yapalim uc kere daha bakalim ne cikcak. Hayir oyle olmuyo tek seferlik uc kere sizin bebeginiz erkek daha yapmam demisti
2prensesannes 3kuzuAnnesiyim hurma olayı ile aynı bu khve cekirdegi 3 kere atlyms arkadasn ddgi aynı şekil atlma 3kez ypcn
3kuzuAnnesiyim Babykalamar canim hurmalar bitti : D keske dun dedeydin zaten 3 taneydi 2 sini ben yedim birinide kizim😀bir hakkim vardi kullandim iste
Babykalamar 2prensesannes evet uc kere atiyosun mesela 2 kiz 1 erkek geldiyse kiz senin bebegin diyodu kadin. Ornek verdim. Yani bana hurafe gibi geliyo ama kadin butun aileyi tutturunca sok olmsutum🤣🤣
3kuzuAnnesiyim 2prensesannes sen 3 kez at demedin zaten omrumde ilk kez duydugum brsey eglencesine yaptim canim ha 1 ha 3 :)
Babykalamar 3kuzuAnnesiyim kuzum zaten tek cekirdekle uc kere atti kadin🤣🤣🤣 uc farkli hurmayla degil hahaha