Gizerkav Merhaba sevgili anneler aranız da detaylı ultrason yaptıran var mı görüntüleri payalaşabilir misiniz bende yaptırıcam merak ediyorum 🥰
ygmrtpclr Gizerkav bende burda bekleyeyim 🫶🏼 ayın 20 sinde var detaylı usg nasıl oluyor aç mı tokmu gidilir hiç bi bilgim yok heycanlıyız biraz da
gzl_2320 Gizerkav benim bebek yüzünü göstermedi 3 kez girdim çikolatalar yedim ama nafile yüzünü göstermedi elimde görüntü yok yani 😂 sadece yüzünü göremedik diğer yerlerine baktı inceleme yaptı. Doktoruna kontrole geldiğinde yanıma uğra bakalım tekrar dedi
gzl_2320 ygmrtpclr aç gitmeyin. Kapıda görevli bana tatlı birşeyler yediniz mi diye sordu bende hayır dedim çikolata yiyip gelmemi söyledi bende öyle yaptım
arirangg ygmrtpclr Ben de detaylı için randevu aldım. Tok gelmemi söyledi. Yanında da çikolata getir, yarım saat erken gel o arada çikolatanı ye, dedi 😀 Mutlaka tok git
Gizerkav gzl_2320 ben şimdiden konuşup tembih ediyorum annecim bak yüzünü saklama bizden seni görmek istiyoruz falan diye bakalım hayırlısı diyelim 🥰
gzl_2320 Gizerkav ya 3 kez çıktım oradan 2 paket çikolata yedim midem bulandı artık 😂 ayrıntılıya girmeden 1 hafta önce kendi doktorum yüzü görülmeye müsait diye renkli gösterdi bize allahtan o zaman gördüm de 😂
Gizerkav gzl_2320 bide siz söylemişken doktorunuz normal kontrole gittiğinizde renkli ultrason kağıdı veriyo mu yoksa ekrandan mı bakıyosunuz
Babykalamar Gizerkav ben ozel hast gidiyorum her kontrolde iki uc tane renkli iki uc tabe siyah beyaz veriyor fotograf. Detayliya baska doktora gitmistim oda 2 renkli foto vermisti🥹
gzl_2320 Gizerkav ekrandan 2 kez bakma şansımız oldu pozisyonuna göre gösteriyor zaten yüzü görünüyorsa ama elime verdiği kâğıtlar renkli değil maalesef siyah beyaz
Babykalamar Yemek yiyin randevuya girmeden de cikolatayla visne suyu icin🤣 benim oglum kipir kipirdi bunlari yaptigimda
Gizerkav Babykalamar bende özele gidiyorum ama artık verilmiyo dedi doktor biraz kötü oldu benim için
Babykalamar Gizerkav benimki veriyor valla kartpostal gibi iki uctane hast gore degisiklik gosteriyodur