Sonaybaycin Dogumdan ne kadar süre sonra spora basladınız? Bebegim 52 günlük oldu herhangi bir agrım falan yok sanki normal dogum yapmis gibiyim o yüzden mekikle baslamak istiyorum karın sıkılastırmasina yapanlar var mı?
Babyboymom Sonaybaycin Oo bir ay sonra başlayabilirsin 🙂 çok o bölgeye zarar vermeyecek hareketlerle başla. Yürüyüşle başla mesela. Ben 1 ay gelmeden başlamıştım hareketlenmeye
MberraAglYac Sonaybaycin sakın öyle bişeye kalkışma Allah korusun dikişlerin açılır tempolu yürüyüş yap oda Dr sor önce
Yayla Canım yürüyüş felan yap benim spor hocam en az 3 engeç 6 ay. Sonrasında mekik ve ağırlık çalışılır diyordu. Dikişlerin yeni daha dışardan kaynaşmış olabilir ama iç dikişler daha kaynaşmaz. Sorun olmasın.
Sonaybaycin Yayla bende ondan yana tereddüt ediyorum etrafimda ic dikislerinin acidigini söyleyenler var ama benim o tarz bi durumumda yok yinede 1 ay daha bekliyim en iyisi🙏🏼
Tunti Sonaybaycin canım ben de sezeryan doğum yaptım. Doktorum iç dikişlerin en erken 120günde kendini toparladığını her ihtimale karşı da 6 ay mekik çekmemem gerektiğini söyledi. İçerden katmanların yırtılma ihtimali varmış.
Simsim Spora ilk önce yürüyüşle başlamalısın 3 ve 4ay geçince karın egzersizleri hafif olmak üzere yapılabilir..beden eğt öğr ve pilates eğitmeniyim bnde 15gün oldu Doğum yapalı😊🙏🏻
Sonaybaycin Simsim 6 ay gecer mi?😁 Zaten hamilelik sonrası sıkıntı göbek oluyor diger türlü baska sorunum yok napalım bekleyelim🙏🏼
Simsim Tunti iyileşme süresi her bünyeye göre değişir 😊3ay dolduktan sonra başlanabilir yürüyüşle 😊Çok yorucu olmadan mekikte çekilebilir ama dediğim gibi herkesin bir değil ağrı eşiği😊
Sonaybaycin Babyboymom hareket tamam ama göbegi tam eriten sey malesef mekik o yüzden ona baslamak istemistim bir an önce 🙏🏼
deletedmom01 Sonaybaycin 😂😂 dogrudur.d Bende 17haftalgm 5kilo almisim 48kiloyla hamile kalmstm herkz diyo nerene aldn o kilolari hic hamile gibi deglsn😂 kilolu halimi dusunemiyorum😂☺
AdasuBraDoanay Sezeryan olan anneler burda değil mi bişey soracağım doğumdan çıktığınızda kaç günde ayağa kalktınız ağrılarınız varmıydı ve ağrılarınız varsa ne zaman geçti rahat yürüyüp oturup kalkabildiniz mi hava almak istediğinizde kaç mesafe yürüdünüz 🤔
Sonaybaycin AdasuBraDoanay ben ertesi gün ayaktaydım canim hic yardımlık bir durumum olmadi ne agrı ne sızı ilk 2 gün hafif agrıların oluyor oda cok normal sonra geciyor. Ama doktor eli cok önemliymis bir cok sezeryan yapan duydum 1-2 ay cekende varmıs ama bende öyle bir durum olmadi cok sükür suanda sanki normal dogum yapmis gibiyim 52 gün oldu.
SEVDAhira AdasuBraDoanay ben uyuşmam geçince doğumdan hemen sonra kalktım çok şükür eve gelince de rahat rahat geziyordum tabi dikiş bu arada acıyordu doğal olarak yani kesiyorlar 😕😕bu ikinci inş.normal doğum olur hayırlısıyla
AdasuBraDoanay Sonaybaycin İstanbulda mı oldunuz valla istanbula bile gelirim doğum için hangi hastane ücret talebi ne kadardı
Sonaybaycin Elfibrhm2609 hic bir zorlugu olmadi herkes o kadar korkutuyor ki bebeginle ilgilenemiyosun hic bisey yapamıyosun gibi.. herseyi gayette yapıyorsunuz bende öyle oldu. Zaten insan anne olunca herseyi yapabilirmis gibi geliyor öyle bir güc geliyor size hic mersk etmeyin hemencik geciyor günler🙏🏼
1PrensAnnesi Sonaybaycin mekiği ilk 4 ay önermiyorlar diyebiliyorum cnm korse kullan bolca yürü bence ama mekik için acele etme😍 neticede sen rahat etsende ameliyatlısın
Sonaybaycin 1PrensAnnesi evet öyleymis mecbur beklicez korse zaten kullanıyorum🙏🏼 Sabretmeye devam zaten annelik bayaa sabretmeyi ögrenmek demekmis😬
deletedmom11 Sonaybaycin çok erken değilmi 52 gün içerdeki dikişlerinde sorun yaşayabiLirsin belki dışardaki geçmiştir ama karın kaç kat kesiliyo bence bekle bi kaç ay