Feyzaclk Haftalardır nezle gibiyim geçer gibi oluyor ama asla geçmiyor. Sürekli hapşuruk, burun akıntısı, halsizlik . Var mı benim gibi olan hamişler..neden gecmiyor neden🤧🤧🤧
Ebrarliva Feyzaclk ay keşke.benim.bunlar olsa ben 4 gundjr ambulansla hastaneye kaldiriliyorum doktor covidden şüphelendi nezle gibiyim ama haspiramiorum.bide burnum akmıyor hepsi beyninde kalıyor baş ağrısından saç bırakmadım kendimde her sabah agriyala uyaniorum akşam 6 ya kadar serim vuruyorlar torkgrafi film de cekmiolar.ne.oldugu kesinleşmedi bı tek aksmalaei iyiyim oda serum etkisindeyim onanilmaz birer baş ağrısı ve gözlerime vuruyor gözlerimi.asla.acamiorum hastane hepsi bana.bakior resmen saçımı cekiorum bagiriorum ağrıdan deliriyorum
Gulsum3 Feyzaclk canım sana 3 tarif vericem onları dene bıde Tereyağ pekmez ve karabiber ocakta kaynat ye Bal limon zencefil zerdeçal karıştır ye Cevizin içindeki kabuk varya onu kaynat iç ☺️ Hepsını bi anda yapma ara ara dene canım bunlar iyi gelir
Ebrarliva Gulsum3 ay balgamim çok var benim bide burnum akmior iyi gelirmi banda 1 aydır balgam gecmior benim her sabah kusuyorum boğazıma takiloyor diye
Ebrarliva Feyzaclk evet 3 aylığım canım vala doktorlar hepsi geldi enfeksiyon var dediler antibiyotik serum takıyorlar bide antiborik verdiler hiç bişey yapamayız diolar☹️
Yk6321 Çok şükür 20 gündü nezleydim daha yeni yeni toparlandim burun akıntısı tıkanıklığı. Şiddetli öksürük artık burun boğazdan afedersin kan geliyordu zencefil bal limon dene nane limon ve ıhlamur bunlari denedim cnm geçmiş olsun.
Feyzaclk Ebrarliva antibiyotikten başka da bişey yapılmaz aslında bilemedim ben de 🤷🏻♀️ geçer inşallah ben hiç ilaç kullanmadım
Ebrarliva Feyzaclk vala ben ilaçlara boguldim canım 3= aylık.gebeyim 50 serum yemisimdir. Babam vefat etti 4 haftalıktim bilmiyordum sonra böbrek kumu düşürdüm o bitti derken dışim iltihaplandi dişim çekildi tam o bitti derken şimdide bu Allah kismeye göstermesin alalh sizede sifa versin ♥️🙏
Feyzaclk Ebrarliva Çok geçmiş olsun🙏🏽 Ve başınız sağolsun ben de babamı yakın zamanda kaybettim acınızı anlıyorum mekanları cennet olsun inşallah🙏🏽🤲🏻 lütfen kendinize dikkat edin bebeginiz için güçlü kalın Allah yardımcınız olsun❤️
Ebrarliva Feyzaclk çok tşk ederim canım sizonde mekanı cennet olsun insallah bebisinixi dağ salim kucağınıza alırsınız çok tşk ederim♥️♥️♥️🌹🌹🌹
coolmother Feyzaclk suan aynı durumdayım ama ilac icme taraftarı değilim nane limon ılık ballı süt meyveyle idare etmeye calisiyorum bende 😿
Feyzaclk coolmother çok geçmiş olsun. Ben de üşenmeyip biraz nane limon falan içsem iyi olur ama o kadar halsizim ki bazen bayılacak gibi oluyorum :(