Yenihamiss96 Çocuğun oluştuğunu kesenim oluştuğunu nasıl anlarız kese ve kalp atışını ne zmaan duyarız Salı günü randevum var ama içimde bi korku
Esma1993 Yenihamiss96 ben hemen gitmemistim dr 3 hafta bekledim gittigimde de 7+4 tu hem bebegi hem kalp atisini dinlemistik stres yapmamak adina bence gec gitmekte fayda var yoksa keseyi gorucek mi kalp atisini duyabilcekmiyiz sıkıntı yapiyoruz kendimize
kubraselcuk Yenihamiss96 içindeki korkuları çok iyi anlıyorum o korkular hiç bitmiyor annelik işte 🙂 5+2 de kese gördüm 7+2 de kalp atışını duyduk canım 🙏
Kubrabebisi Yenihamiss96 canım ben 7. Haftada öğrendim 5 haftalık iken gittim kese vardı ama kalp atışını duyamamıştık 7. Hafta da tekrar gittik duyuldu
lerem_merel Pmr94 bende 4 haftalık hamileyim doktora gittik henüz birşey göremedik doktorumuz 5 haftada görünür dedi 🌸
Baby_loading 7,8 haftada hepsini öğrenmiş oluyoruz. Ben geçen sene düşük yaptım şuanda 4+3 inşallah erken başlamak istemiyorum DR. Stress oluyor çünkü kese göründümü bebek varmı kalbi atıyormu falan filan, dayana bilirsem 7 haftada gidicem Dr. inşallah
zehraaaabb ben 5 haftalıkken öğrenmiştım hamimeliğimi aynı gün kese de gözüktü dojtorum 7 haftalıkken gel kalp atışıno duyarız demiştı ben 9 haftalık gittim çok net duyulmuştu