Tuba52
Valla canım ben bez stoğuna başladım sleepy ve molfix kullanan ve tavsiye eden oldu 1 (az olacak 2-3 stok yapabilirsin mesela. Sonrasında uygun deneyip ona yönlenebilirsin. A101 de banyo seti indirime girdi koşturmaca aldık diyebilirim. Ara renk tercihlerde tabi ,onun dışında biberon aldım de browns indirimde. Battaniye olabilir mevsimine göre tercihen ki ben de gri almıştım . Bu tarz ufaktan başlamak ilerde karlı olacaktır diye düşünüyorum ☺️
Tuba52
Yazdıgın mesajını yanlış algılayıp cevap vermişim gece modu tam okumamışım baştan alıorum 😁ilk önce gözünaydın ilk üç ay çok önemli. Miden bulanırsa çubuk kraker ye. Tereklere uzanma fazla eğilme,çok sık ayakta durma,bol su iç, ilşki konusunda doktorunla görüş.folikasit kullanıomusun bilmiorum. Bol ceviz badem ye, kabızlık şu bu için kuru kayısı birebir ,önlemini erkenden al derim. Agrın olursa parol kullanabilirsin .grip olursan meyve ile beslen ve ıhlamur iç. Akıntın olursa ihmal etme doktorun fitil yazarsa kısa sürede atlatırsın. Bebe yağı kullan karnın için , çatlak için erken önlem almaya başla. İlk zamanlar çok idrara çıkacaksın,yatmaya yakın sıvıyı azalt.. gebe.com google dan bak ne sıkıntın varsa, ne aklına takılıyorsa yaz açıklamalar tatmin edecektir . Aklıma gelenler şimdilik bu kadar