Xsare Kızlar sanki çok hafif boğazımın bir köşesin de acıma başladı belki öylesine bir acıdır ama tedirgin oldum hamilelikte yaptığınız bitkisel şeyler varmı idrar yollarında enfeksiyon da var antibiyotik kullanıyorum bir de
RabiaKose Xsare eğer mide probleminiz yoksa sarımsak yutun asiriii iyi geliyor 👏 oğlum 15 aylık o bile alıştı en ufak burun akıntısı vs hemen çorbasına, yogurduna hemen minik sarımsak doğruyorum sabaha hamd olsun bişi kalmıyor 👌
Damla34567 @Xsare Kuru beyaz dutu al 15-20 tane 2 bardak suyun içine at kaynayınca altını kapat süz iç enfeksiyon boğaz ağrısına birebir tadı çok kötü ama değiyo yani kesin dene derim 🌸
Damla34567 @Elifdamlayildiz Merhaba hamile iseniz nane limon ve ıhlamur fazla tüketmek iyi değil düşüğe sebep oluyor bilginiz olsun ☺️
Xsare Damla34567 ıhlamuru son haftalarda önermiyolar kas gevşetiyormus sanırım ama nane limonu duymamıstım 32+3 şuan
Elifdamlayildiz Damla34567 evet bende ıhlamur iki tane içtim sadece grip olduğum için ama nane limon hiç içmedim naneden tiksinmeye başladığım için🤯😁
Damla34567 @Xsare Valla ben hamileyken afedersin çok kusıyordum ama herkes nane limon iç ama fazla içme diyordular iyi değil ıhlamurıda doktorumdan duymuştum 😀
Xsare Damla34567 herşeyin fazlası zarar zaten özellikle gebelikte bitki çayları inşallah grip felan olmam da gerek Kalmaz 😅