Qwwertyvjh Bir şey sorcam eşim esmer ben sarışınım kızımız 6 aylık beyaz tenli ten rengi değişir mi bi bebeğin
Kediannesi21 Qwwertyvjh bebeğim ilk doğduğunda esmerdi sacları felan simsiyahtı suan 1 yasında sapsarı bi cocuk her gören nasıl oldu diyor ben beyaz tenliyim esim esmer
Kelebekk-0307 Qwwertyvjh valla bilmiyorum ama benim eşim gorumcelerim falan hepsi çok esmer hatta eşim koyu esmer ben sarışınım kızım sapsarı kaynanam ilk gördüğünde aynı oğlumun küçüklüğü dedi o da böyle sapsariydi sonra esmere döndü dedi cok şaşırmıştım hala inanmıyorum buna 🤷♀️
Papatyaa_01 Qwwertyvjh değişebilir küçük kardeşim doğduğunda 3 4 yaşına kadar felan kumraldı açık tenliydi şimdi 9 yaşında buğday gibi bişey oldu bronz gibi yani koyulaştı :) ben bebekken çocukken hep esmerdim şuan 28 yaşına giricem 4 5 yıldır tenim beyazlaştı çok tuhaf ama 😂
gamzeserenn Değişebilir bebeklik fotoğraflarım sapsarı ben esmerim şuan, oğlum esmer doğdu baya esmerdi simsiyah saçları vardı şimdi 20 aylık sapsarı 🫠
Kediannesi21 Kelebekk-0307 hahaha bizim kaynis gibi oda öyledir tırnağına kadar oğluma benziyor diyordu esim esmer sonradan olmus oda sarıydı diyor ama küçüklük resimleri bile esmer🤣🤣
Kelebekk-0307 Kediannesi21 ya vallahi aynen hatta eşimin bir küçüklük fotosu var Allahını gücüne gitmesin öyle çirkin ki 😂 kızım aksine çok güzel renkli gözlü sapsarı saçları var teni filan beyaz bakıp bakıp ay ayni oğlumun bu fotodaki halı diyor 🤷♀️ hatta buna esimi bile ikna etmiş durup durup aynı ben ya şuna bak diyor 😂