Canm-oglum21 Ya kizlar ben 15+0 haftalık gebeyim de bebeğn hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama 2 gündür hiç hissetmiyorum ve çok korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durmuştu bununda öyle olmasından korkuyorum var mi yaşadığımı yaşayan 😭😭
guzelanne01_ Canm-oglum21 canım bir kızım var 14 15 haftamda başladı ve devam etmişti bu şuan 15+1 hamileyim oğluma ara sıra seğirmeler oldu ama başka bişey yok dediğin gibi seğirmelerde gitti Ben Allahıma emanet ettim canım sende korkma normal
yanlisanlamaama Canm-oglum21 bu erkenken hissedilmesi pek mümkün değil siz başka birşey hissetmişsinizdir bana doktorum 20. Haftalarda başlarsınız hissetmeye demişti 17. Haftamdayım tek hissettiğim gaz 😂
AyFa1608 Canm-oglum21 kız dur Allah aşkına. Daha 80-100 gram bişey eli ayağı nokta gibi her dk hareket hissetmezsin canım korkma
TTtutku Canm-oglum21 bebiş çok küçük ve alanı çok geniş her hareketini hissedemezsin şuan hareket etsede bazılarını hissedersin bazılarını hiç hissedemezsin benn 30 haftalık hamileyim hiç hissetmediğim zamanlar oldu bi hafta kadar panik yapıp korkmadım stres yaparsak kötüyü çağırırız hemde bebişler hisseder relax ol çok korkarsan acile git kalp atışını dinle için rahatlasın
Yagmurrr98 Canm-oglum21 15 haftalık bebekten ne gibi bir hareket bekliyorsunuz ki bazen çok tuhaff sorularla karşı karışiya geliyoruz net hissetmen zaten şuan imkansız gib Allah korusun hiç bişey olmamıştır bebeğe küçük daha biraz büyüsün iyice tekme tokat dalar zaten
Canm-oglum21 Yagmurrr98 canim benim burası ne yeri soru sorucam tabi bilmediklerimi sorucam yani bu programın anlamı da bu değil mi zaten neden kalp kırıyorsunuz ki ??
gunel91 Canm-oglum21 yeni zaten basliyor hemen her gun her saat tekme atmaz cok kucuk cunki. Cikolata yiyin biraz haraketlenir. 20-24haft arasi basliyor tam his etmeniz aslinda terpeniyorda kucuk oldugu icin mesala bagirsaq haraketi zanettiyimizde bile bebis tekmeliyormus