Busece06 Kızlar ya gebeliğinde benim gibi humharca siyah zeytin yiyen var mı çok yiyorum nedenki çok da sevmem aslında ama 😅
Emomm Busece06 benim burnuma kokusu geliyordu ilk haftalarda 😂 gece yataktan kalkıp zeytin yemeye gidiyordum. Bir oturuşta bir kavanoz 😂 sonra tansiyonum yükseldi dkdkf
Mavimilena Busece06 yani benim gebeliğe özel değil normalde de çok severim çok yerim o yüzden gebelikte olur mu bilemedim şimdi 😂
Belinay_AliEge Busece06 canın çekiyor demekki vücudun ona ihtiyacı var hamilelik böyle tuhaf işte bende aynıyım 🥰😂
Babykalamar Busece06 hahaha bende yiyorum valla kahvaltida 8-9 tane bu hafta siyah yediysem Haftaya yesil aliyorum sonra yine siyah 🤣🤣
FatmaAselinAnnesi_60 Busece06 ben de siyah zeytin çok yerim bebeğim kesin siyah gözlü kara kaşlı Kara kiprikli ve siyah saçlı olacak 😁😁😁🤣🤣🤣
Ersagununannesi Busece06 gebelikten önce asla siyah zeytin yemezdim hep yeşil zeytin yerdim. Ama şimdi neredeyse 30. Haftaya girecem ömrümde yemediğim kadar siyah zeytin yedim 😂😂😂
ZennureTemiz04 Dün yarım kg siyah zeytin aldım yine çok yememek için daha demin tost eşliğinde bitti durduramıyorum kendımı kızlar 😅😅😅😅
Gulsengulsen Busece06 hormonal gebelerin baskın tatlara düşkünlüğü oluyor. Ekşisi acısı bahartı tuzu fazla olan şeylere