Kucuk_melegim Kizlar bebek kanala mi girdi ondan mi boyle çişim geliyor gidiyorum ama sanki birsey tikamis cişim gelmiyor
Emomm Kucuk_melegim kız bebek nasıl tıkasın orayı 😂 ama son haftalarda öyle oluyo. Bebek artık iyice baskı yapmaya başladığı için sürekli sanki çişin varmış gibi oluyor. Ama aslında yok. Doğum yaklaştıkça oluyo
busra14044 Kucuk_melegim kabız misin ? Ben kabızlık yaşıyorum sürekli çok fena olduğum günlerde çişimi zor yapıyorum taki büyük tuvalete çıkıp rahatlayana kadar damla damla ve ağrılı oluyor
Aysenurozs Kucuk_melegim benim de öyleydi gidiyorum çişim var oturuyorum yapmak için bir süre bekliyorum bugün de kasıklarımda ağrı başladı idrar verdim enfeksiyon var bilgin olsun canım
Kucuk_melegim denizarenmom geçen hafta baktirdim enfeksiyonum yokdu enfeksiyon olsa yanar yada başka şeylerde olur bu sanki bebek orayi tikamiş gibi aceba kanala mi girdi 35+5 haftaliğiz
Babykalamar Kucuk_melegim bebegin durdugu yer idrari tikayacak bi yer degil diye biliyorum😨 bebek baski yaptigi icindir bence cunku bende gunde 10 kere wc gidiyorum bazen 2 damla yapiyorm baskidan tutamiyo insan
Yusufvolkan Çişin geldiği için değildir bence bebek aşağı baskı yapıyor ondan benimde oluyor çünkü bazen var ama yok 😆
Kucuk_melegim Yusufvolkan evet var ama yok birsey tıkıyor mesela arkaya yaslaniyorum anca öyle geliyor
Kucuk_melegim Babykalamar bebeğim döndü ya belki kanala da giriyordur çünkü bacak aram ağrıyor yürürken
Babykalamar Kucuk_melegim dogum yaklastigi icin o baski canim benim yoksa bebek kafasiyla gelecek idrari tikamiyor
Qnl Kucuk_melegim sürekli idrar geliyor gibi olur ama yapamazsın oturunca bi damla yaparsın gibi düşün