Kivircikkuala Kızlar Antalya da olup tüp bebek yaptıran yada yaptırmaya başlayacak olan var mı ? Fiyatlar ne durumda araştırma yapmaya başladım yorumlarınızı bekliyorum .
Nihannnnn55t Kivircikkuala Antalya ivf Kemal özgür doktorum 8 bin ilaçlar tuttu 16 bin yumurta toplama 8 bin de transfer için söylendi bide transfer sonrası ilaçları var
Kivircikkuala Nihannnnn55t Ben 1,5 yıldır tüplerimin tıkalı olduğunu bilmiyordum ekim de devlet hastanesinde rahim filmi çekindim öyle öğrendim bi kaç deneyip olmazsa tüp bebek dedik eşimin de ileri hareketli sayısı düşük
Tubagb Kivircikkuala Tüpleriniz tıkalı ise devlet karşılıyor tüp bebeği. Benimde tıkalı rapor çıktı bana. Akdeniz üniversitesinde Şafak Olgan’a yaptırdım. Ama Şafak Hoca ayrıldı oradan. Şimdi kim var bilmiyorum. Rapor çıktıktan sonra özelde de yapılıyor diye biliyorum. Şafak hocayı tavsiye ederim. İlaçlar Malesef çok pahalı ve devlet karşılamıyor birde hastane ücreti eklenince daha da artıyor. Ama rapor hastane ücreti konusunda baya rahatlatıyor.
Prensesdiana @Kivircikkuala ben mayıs ayında tedaviye başlamıştım ama benden sonra zam gelmişti Eylül ayında şuan güncel fiyatı bilmiyorum
Kivircikkuala Prensesdiana ilk denemede pozitif oldu mu peki birde eşinde yada sende bir problem var mıydı
senahmett3 Merhaba,Akdeniz ünide Şafak Olgan’a gitmiştim. tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım. Bu kadar para dökmenize gerçekten gerek yok ilaçlar zaten yeterince pahalı. Rapor çıkması için de yardımcı olabilirlerse oluyorlar 🙏 hayırlı olsun şimdiden
Prensesdiana @Kivircikkuala ben 5 yıllık evliyim ve hiç gebelik yaşamamıştım ne eşimde nede bende bir sorun gözükmedi bulamadılar yani ilk denemede tuttu
Kivircikkuala Tubagb tüplerim hsg ile açıldı o yüzden her hangi bir rapor yok elimde sadece görüntüleri var oda geçerli olur mu